• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Photosmart en Deskjet printers en all-in-ones - Windows Vista 64-bits: Kan niet afdrukken vanuit het programma Intuit Quicken

Probleem
De afdruktaak stopt en wordt niet voltooid bij afdrukken vanuit Intuit Quicken op een computer met het besturingssysteem Windows Vista 64-bits.
Oplossing: Download de printerdriver-update van de HP website
Er is een software-update beschikbaar voor de meeste producten. Volg deze stappen om naar de pagina Software en drivers op de HP website te gaan om te kijken of er een update voor de HP software beschikbaar is om het probleem op te lossen.
  1. Open een nieuw venster om naar de pagina Selecteer software en drivers te gaan:
    1. Klik met de rechtermuisknop op deze link, Selecteer software en drivers, en klik vervolgens op Openen in nieuw venster.
    2. Typ uw productnummer als u hierom wordt gevraagd. U moet mogelijk uw product selecteren uit een lijst van vergelijkbare producten en erop klikken.
    3. Klik op Microsoft Windows Vista (64-bits). De pagina Selecteer software en drivers wordt geopend.
  2. Zoek in het gedeelte Update de HP printerdriver-update en klik op de link. Het venster HP printerdriver-update verschijnt.
    • Als de lijst met updates HP printerdriver-update bevat, ga dan verder met de volgende stap in deze oplossing.
    • Als deze update niet in de lijst verschijnt, dan is deze nog niet beschikbaar voor product. Stop met deze stappen en ga verder naar Oplossing twee: Druk af met een andere printerdriver.
      opmerking:
    Ga naar de HP forums (Engelstalig) voor actuele informatie of om over dit onderwerp te discussiëren.
  3. Klik op de bestandsnaam die eindigt op '.exe'.
  4. Klik op Uitvoeren. De download en de installatie beginnen.
  5. Zodra de installatie is voltooid, probeert u het originele document opnieuw af te drukken.
Tijdelijke oplossing: Druk af met een andere printerdriver
Met de volgende oplossing kunt u afdrukken vanuit het programma Quicken via een standaard printerdriver voor de HP Deskjet 990c serie. U hoeft geen HP Deskjet 990c product te hebben om deze driver te gebruiken. De driver werkt voor diverse producten.
Stap één: Bepaal welke poort door het huidige HP product wordt gebruikt
  1. Klik op het Windows-pictogram () in de Windows taakbalk.
  2. In het vak Zoekopdracht starten typt u 'printers bedienen'; druk vervolgens op Enter. Het venster Printers wordt weergegeven.
  3. Zoek het HP product in de lijst met printers, klik met de rechtermuisknop op het HP product en klik hierna op Eigenschappen.
  4. Klik op de tab Poorten en noteer vervolgens de naam van de poort met een vinkje in het vakje ernaast. Dit is de poort die het huidige HP product gebruikt om af te drukken.
  5. Klik op Annuleren om het dialoogvenster Eigenschappen te sluiten.
Stap twee: Voeg een HP Deskjet 990c standaardprinter toe
  1. Klik in het venster Printers op Een printer toevoegen.
  2. Klik onder Lokale of netwerkprinter selecteren op Een lokale printer toevoegen en klik hierna op Volgende.
  3. Klik op Bestaande poort gebruiken, klik op de pijl naar beneden () om de poort van stap één te selecteren en klik hierna op Volgende.
  4. Zoek onder Fabrikant en klik op HP.
  5. Zoek onder Printers naar hp deskjet 990c, klik erop en klik vervolgens op Volgende.
  6. In het vak Printernaam wijzigt u de naam van de printer in 'Quicken - HP Deskjet 990c'.
  7. Als er een vinkje staat, verwijder dit dan bij de optie Als standaardprinter instellen en klik dan op Volgende.
  8. Als u een vraag krijgt over het delen van Quicken - HP Deskjet 990c, maak dan de gewenste selectie en klik op Volgende.
  9. Sla de testoptie over door niet op Testpagina afdrukken? te klikken; klik vervolgens op Voltooien.
Stap drie: Stel de Deskjet 990c in voor rechtstreeks afdrukken
  1. In het venster Printers klikt u met de rechtermuisknop Quicken - HP Deskjet 990c en klik vervolgens op Eigenschappen.
  2. Klik op de tab Geavanceerd.
  3. Klik om Rechtstreeks naar de printer afdrukken te selecteren en klik hierna op OK.
Stap vier: Afdrukken vanuit het Quicken-programma
  1. Start het Quicken-programma.
  2. Klik in het menu Bestand op Printerinstelling en selecteer hierna Quicken - Deskjet 990c.
      opmerking:
    Selecteer alleen dit product bij afdrukken vanuit Quicken.
  3. Druk een document af vanuit Quicken.