HP Officejet 4500 (G510) en 4500 (K710) All-in-One printerserie - Een zelftestrapport afdrukken

Inleiding
Dit document beschrijft stappen om een zelftestrapport af te drukken vanaf het bedieningspaneel van de printer.
Het uitgebreide zelftestrapport biedt informatie over de printer, zoals de printernaam, het modelnummer, het serienummer en het firmware-versienummer. Het zelftestrapport bevat afgedrukte testpatronen die u kunt gebruiken voor het oplossen van allerlei problemen met betrekking tot de afdrukkwaliteit. Het zelftestrapport bevat ook een logboek met recente gebeurtenissen.
    Afbeelding : Zelftestrapport
    Afbeelding: Het uitgebreide zelftestrapport
  1. Apparaatinformatie
  2. Testpatroon van de spuitmondjes
  3. Gekleurde balken en vakken
  4. Gebeurtenislogboek