• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP Deskjet F4500 All-in-One printerserie - De All-in-One installeren (hardware)

Inleiding

In dit document wordt uitgelegd hoe u de onderdelen van het apparaat installeert. Voer deze stappen uit voordat u de software voor het apparaat op uw pc installeert.
De volgende stappen voor het installeren van het apparaat staan in dit document:
  • De All-in-One uit de verpakking halen
  • De inhoud van de doos controleren
  • Het netsnoer en de adapter aansluiten
  • Gewoon wit papier plaatsen
  • De cartridges installeren
  • De cartridges uitlijnen

De All-in-One installeren

Volg deze stappen in orde.

Stap één: De All-in-One uit de verpakking halen

1. Haal het product uit de doos.
  2. Verwijder alle tape van de papierlade en open daarna de toegangsklep aan de voorzijde.
    Afbeelding : Alle tape van de papierlade verwijderen
    Verwijder het verpakkingsmateriaal.
  3. Verwijder al het verpakkingsmateriaal uit de binnenkant van de toegangsklep aan de voorzijde.
    Afbeelding : Het verpakkingsmateriaal verwijderen
    Het verpakkingsmateriaal verwijderen
  4. Sluit de voorklep.
    Afbeelding : De voorklep sluiten
    De voorklep sluiten

Stap twee: De inhoud van de doos controleren

De inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor een lijst met onderdelen die in de doos worden meegeleverd.

Stap drie: Het netsnoer en de adapter aansluiten

1. Draai het apparaat om zodat u toegang tot de achterkant hebt.
  2. Sluit het netsnoer weer aan op de achterkant van het apparaat.
    Afbeelding : Het netsnoer op de achterkant van het apparaat aansluiten
    Het netsnoer op de achterkant van het apparaat aansluiten
  3. Sluit het netsnoer aan op de netadapter.
    Afbeelding : Het netsnoer op de netadapter aansluiten
    Het netsnoer op de netadapter aansluiten
  4. Steek het andere uiteinde van het netsnoer in een stopcontact.
    Afbeelding : Het netsnoer op het stopcontact aansluiten
    Het netsnoer aansluiten
  5. Druk op de aan-uitknop () om het apparaat in te schakelen.
    Afbeelding : Het apparaat inschakelen
    Het apparaat inschakelen

Stap vier: Gewoon wit papier plaatsen

1. Schuif het verlengstuk van de papierlade uit.
    Afbeelding : Het verlengstuk van de papierlade uitschuiven
    Het verlengstuk van de papierlade uitschuiven
  2. Trek de papierstop aan het einde van de papierlade naar buiten.
    Afbeelding : De papierstop naar buiten trekken
    De papierstop naar buiten trekken
  3. Schuif de papierbreedtegeleider helemaal naar buiten.
    Afbeelding : De papierbreedtegeleider helemaal naar buiten schuiven
    De papierbreedtegeleider helemaal naar buiten schuiven
  4. Plaats een stapel gewoon wit papier in de papierlade met de korte kant naar voren en de afdrukzijde naar beneden. Duw het papier zo ver mogelijk naar voren tot het niet verder kan.
    Afbeelding : Papier plaatsen
    Papier plaatsen
  5. Pas de papierbreedtegeleider aan zodat deze tegen de stapel papier rust.
    Afbeelding : De papierbreedtegeleider verschuiven
    De papierbreedtegeleider verschuiven

Stap vijf: De cartridges installeren

1. Zorg ervoor dat het apparaat aan staat.
  2. Open de voorklep.
    Afbeelding : De voorklep openen
    De voorklep openen
  3. Haal één van de nieuwe cartridges uit de verpakking en trek aan het roze lipje om de beschermtape van de spuitmondjes te verwijderen.
    Afbeelding : De beschermtape verwijderen
    De beschermtape verwijderen
      let op:
    Raak de contactpunten of spuitmondjes niet aan.
    Afbeelding : De contactpunten niet aanraken
    De contactpunten niet aanraken
  4. Houd de cartridge vast aan de zijkanten.
    Afbeelding : De cartridge vasthouden aan de zijkanten
    De cartridge vasthouden aan de zijkanten
  5. Plaats de cartridge in de hiertoe bestemde houder. Het pictogram van het zwarte parallellogram () geeft de houder aan voor de zwarte cartridge en het pictogram van de magenta halve cirkel () geeft de houder voor de kleurencartridge aan.
    Afbeelding : De cartridge plaatsen
    De cartridge plaatsen
    De cartridge zit onder een lichte opwaartse hoek in de houder.
    Afbeelding : Cartridge in een lichte opwaartse hoek
    Cartridge in een lichte opwaartse hoek
  6. Druk op de cartridge om deze op zijn plaats te klikken.
    Afbeelding : De cartridge op zijn plaats drukken
    De cartridge op zijn plaats drukken
  7. Herhaal deze stappen om de andere cartridge in de daarvoor bestemde houder te plaatsen.
  8. Sluit de voorklep.
    Afbeelding : De voorklep sluiten
    De voorklep sluiten

Stap zes: De cartridges uitlijnen

1. Wacht terwijl het product een automatisch uitlijningsproces start en vervolgens een uitlijningspagina afdrukt. Dit uitlijningsproces duurt ongeveer 30 tot 60 seconden.
    Afbeelding : Het apparaat drukt een uitlijningspagina af
    Er wordt een uitlijningspagina afgedrukt
    opmerking:
    Als het product niet automatisch het uitlijningsproces start, koppel dan het netsnoer los van de achterkant van het apparaat sluit het daarna weer aan.
  2. Open de klep van het apparaat.
    Afbeelding : De klep van het apparaat openen
    De klep van het apparaat openen
  3. Plaats de uitlijningspagina met de bedrukte zijde omlaag op de rechterbenedenhoek van de scannerglasplaat. Zie de richtlijnen naast de glasplaat van de scanner voor hulp bij het plaatsen van de uitlijningspagina.
    Afbeelding : De uitlijningspagina plaatsen
    De uitlijningspagina plaatsen
  4. Laat de klep van het apparaat zakken.
    Afbeelding : De klep laten zakken
    De klep laten zakken
  5. Druk op de knop Scannen () om de uitlijningspagina te scannen.
    Afbeelding : De uitlijningspagina scannen
    De uitlijningspagina scannen
  6. Wacht terwijl het apparaat de uitlijningspagina scant en het uitlijningsproces voltooit.