HP notebook-pc's - De instellingen van de webcam aanpassen om de beeldkwaliteit te verbeteren

Dit document is van toepassing op HP notebook-pc's met Windows 7 of Vista.
De kwaliteit van videobeelden die met een webcam worden vastgelegd, kan worden beïnvloed door de instellingen van het programma dat wordt gebruikt voor het bedienen van de webcam en door externe factoren. De volgende tips helpen u greep te krijgen op de externe factoren en de instellingen voor de beeldkwaliteit in de YouCam-software te vinden en te wijzigen. Andere toepassingen hebben mogelijk vergelijkbare besturingen.