• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Photosmart printers en all-in-ones - De melding 'Automatische duplexmodule ontbreekt' verschijnt op de computer bij dubbelzijdig afdrukken

Probleem
Wanneer u probeert af te drukken naar de automatische duplexmodule verschijnt de 'Automatische duplexmodule ontbreekt' op de computer.
Afbeelding : Foutmelding Automatische duplexmodule ontbreekt
Afbeelding: Foutmelding Automatische duplexmodule ontbreekt
  opmerking:
De fout kan optreden in een bekabelde of draadloze netwerkomgeving.
Oplossing
Een firmware-update op de HP website lost dit probleem op. Volg deze stappen om de update te downloaden en te installeren.
  1. Klik met de rechtermuisknop op deze link, Selecteer software en drivers en klik hierna op Openen in nieuw venster om de pagina Software en drivers op de HP website te openen.
  2. Typ uw productnummer in het dialoogvenster wanneer u hierom wordt gevraagd. U moet er mogelijk ook op klikken in een lijst met vergelijkbare producten.
  3. Klik op Volgende en klik vervolgens op uw besturingssysteem. Het venster Software en drivers selecteren wordt geopend.
  4. Klik in het gedeelte Update op HP Print Driver Update v1.0.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om de update te downloaden en te installeren.
  6. Probeer nogmaals af te drukken.
  • Als het probleem is opgelost met deze stappen, hoeft u niet verder te gaan met de probleemoplossing.
  • Als het probleem blijft bestaan, gaat u door met de tijdelijke oplossing.
Tijdelijke oplossing
De foutmelding is incorrect. Klik op Afdrukken om verder te gaan met het afdrukken van het dubbelzijdige document.