• Informatie
    CORONAVIRUS (COVID10) Impact:

door de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus hebben we momenteel langere wachttijden aan de telefoon. Wij raden U aan om onze digitale oplossingen te proberen zoals de Virtuele Agent en onze Diagnostics tools. Op die manier bent u sneller geholpen. Instant Ink klanten verwijzen wij naar instantink.com. Daar worden de meeste van uw vragen beantwoord.

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP flat-panel monitors - Pivot-functie werkt niet

Dit document is van toepassing op de HP w2207, w2207h, 2207k, w2228h, 2228k, w2408h en w2448hc flat-panel monitors die worden geleverd met de Auto Pivot-functie.
Sommige HP flatpanel monitors hebben een Auto Pivot-functie waarmee de weergave staand of liggend kan worden weergegeven.
Als deze functie goed werkt, pakt u de randen van de monitor vast en draait u de monitor in een verticale of horizontale positie. Kort nadat de monitor is gedraaid, draait het Windows bureaublad dat wordt weergegeven op de monitor automatisch in overeenstemming met de nieuwe schermpositie (horizontaal of verticaal).
Afbeelding : Monitor met de pivot-functie
Monitor met de pivot-functie
De monitor moet kunnen worden gedraaid en de HP My Display-software moet zijn geïnstalleerd voordat de functie voor het roteren werkt.
De nieuwste versie van de HP My Display software is beschikbaar om te downloaden op de downloadpagina's voor software en drivers op de website van HP: HP My Display software. Hoewel HP geen ondersteuning biedt voor deze software in Windows 7, werkt de My Display software goed in Windows 7.
In Windows draait de My Display-software het beeld op de monitor automatisch wanneer de monitor wordt gedraaid in de horizontale of verticale stand. Als de My Display-software echter niet correct is ingesteld of als het een oudere versie is, draait het beeld mogelijk niet automatisch. Gebruik de volgende stappen om ervoor te zorgen dat het beeld draait wanneer het scherm wordt geroteerd.
  1. Open de HP My Display-software vanuit het menu Start:
    Klik op Start, Alle programma's, HP My Display en vervolgens op HP My Display.
  2. Klik op het tabblad Opties, selecteer Auto Pivot in het linkernavigatievenster en controleer of Auto Pivot inschakelen is geselecteerd.
    opmerking:
    Als Auto Pivot niet beschikbaar is in de My Display-software, ga dan verder met deze stappen om de software te updaten. Controleer ook of de monitor deze functie ondersteunt. De pivot-functie is een speciale functie die alleen op bepaalde monitors beschikbaar is.
    Afbeelding : Selectiemarkering Auto Pivot inschakelen
    Selectiemarkering Auto Pivot inschakelen
  3. Draai het scherm met de hand of door op de knop 0 graden of 90 graden te klikken in de My Display-software.
  4. Als het bureaublad van Windows draait, bent u klaar.
    Als het bureaublad van Windows niet draait, ga dan verder met deze stappen om de My Display-software te updaten.
  5. Maak verbinding met internet.
  6. Klik op Help.
  7. Klik op Update en vervolgens op Update controleren.
    Afbeelding : Pagina "My Display Update"
    Pagina "My Display Update"
    De website Portrait Displays (staande weergaven) wordt geopend in uw internetbrowser.
  8. Vul de vereiste velden in, controleer of Volledige versie is geselecteerd en klik vervolgens op Verzenden.
    Afbeelding : De selectie van Volledige versie op de downloadpagina
    De selectie van Volledige versie op de downloadpagina
  9. Klik op Opslaan wanneer het venster voor het downloaden van de software verschijnt om het bestand op een locatie op de vaste schijf op te slaan.
    opmerking:
    De nieuwste versie van de HP My Display software is beschikbaar om te downloaden op de downloadpagina's voor software en drivers op de website van HP: HP My Display software.
  10. Open het bestand niet wanneer het downloaden is voltooid. Verwijder in plaats daarvan de HP My Display-software als volgt:
    • Klik in Windows 7 en Windows Vista op Start, Configuratiescherm, Een programma verwijderen en dubbelklik op HP My Display.
    • Klik in Windows XP op Start , Configuratiescherm, Programma's installeren of verwijderen en dubbelklik op HP My Display.
  11. Volg de instructies op het scherm om de bestanden te verwijderen.
  12. Dubbelklik op het gedownloade bestand en volg de installatie-instructies om de nieuwe versie van de HP My Display-software te installeren.
  13. Start de computer opnieuw op zodra u klaar bent.
  14. Draai het scherm met de hand of door op de knop 0 graden of 90 graden te klikken in de My Display-software.
    Als het bureaublad van Windows draait, bent u klaar. Als dit niet het geval is, heeft de monitor een probleem met de verbinding of installatie en is er verdere probleemoplossing nodig voor de flat-panel monitor.