HP notebook pc's - Windows 7 Anytime Upgrade

Met het Windows Anytime Upgrade (WAU) programma van Microsoft (Engelstalig) kunt u het besturingssysteem Windows 7 op een computer opwaarderen naar een andere versie van Windows 7. Hiervoor dient u een productupgradesleutel van Microsoft aan te schaffen.
  • Microsoft ondersteunt de nieuwe versie van de Windows-software conform haar voorwaarden. HP blijft hardware ondersteunen conform de voorwaarden van de garantieperiode.
  • HP of Compaq Systeemherstel herstelt de originele versie van Windows die bij de computer werd geleverd. Uw herstelde computer zal niet langer de geüpgradede versie van Windows bevatten.
Als u vragen hebt over het WAU-programma van Microsoft, bijvoorbeeld over het in aanmerking komen voor het programma of vragen over installatieproblemen, zie dan Microsoft Help en ondersteuning (Engelstalig).