HP flat-panel monitors - Pivot Pro-software gebruiken

In dit document wordt beschreven hoe u Pivot Pro-software gebruikt voor HP flat-panel monitors met draaiende beeldschermen.
Gebruik de Pivot Pro-software om de weergavemodus eenvoudig over te schakelen tussen liggend en staand zonder de computer opnieuw op te starten.
De software installeren
Als uw monitor met de Pivot Pro-software op de cd in de doos van de monitor is geleverd, dan kunt u de software op uw computer installeren vanaf de cd of vanaf de downloadpagina voor uw monitor op de HP ondersteuningswebsite.
Bij het installeren van de Pivot Pro-software op uw computer, ofwel van cd ofwel van de HP ondersteuningswebsite, selecteert u dezelfde taal voor de software als de taal van het besturingssysteem op uw computer. Wanneer u een andere taal selecteert, werkt het Pivot Pro-softwareprogramma mogelijk niet goed en verschijnt er een reeks foutmeldingen. De taal van het besturingssysteem op de computer is meestal de standaardtaal.
De software vanaf de cd installeren:
  1. Plaats de cd in het cd-romstation van de computer. Het cd-menu wordt weergegeven.
  2. Selecteer de taal.
      let op:
    Selecteer dezelfde taal voor de Pivot Pro-software als de taal van het besturingssysteem op uw computer. Wanneer u een andere taal voor de Pivot Pro-software selecteert, kunnen er foutmeldingen optreden voor en na het opnieuw opstarten van de computer. U lost dit op door het Pivot Pro-softwareprogramma te verwijderen via Windows Configuratiescherm en het vervolgens opnieuw te installeren en dezelfde taal als de taal van het besturingssysteem op uw computer te selecteren.
  3. Klik op Pivot Pro-software installeren.
  4. Volg daarna de aanwijzingen op het scherm.
  5. Start de computer opnieuw op.
Pivot Pro gebruiken
Draai het scherm door de weergavemodus om te schakelen vanaf het bureaublad of in toepassingen. Dit zijn de modi:
  • Draaien: draait naar de volgende schermpositie in de reeks (0, 90, 180, 270).
  • Draaien naar 0: draait naar de liggende positie (standaardmonitorinstelling).
  • Draaien naar 90: draait tegen de richting van de klok van de liggende naar de staande positie.
  • Draaien naar 180: draait naar de presentatiepositie (inhoud staat ondersteboven in vergelijking met de modus 'liggend').
  • Draaien naar 270: draait met de klok mee van de liggende naar de staande positie.
De schermweergavemodus van Pivot Pro selecteren of omschakelen:
  • Klik op het Pivot Pro-pictogram in het systeemvak en selecteer vervolgens een weergavemodus.
  • Klik op het pictogram van de zwevende knop van Pivot Pro Afbeelding van de zwevende knop van Pivot Pro op het bureaublad op het bureaublad om naar de volgende schermweergavemodus in de reeks te draaien.
  • Gebruik een snelkoppeling op het bureaublad als dit wordt ondersteund door uw besturingssysteem: klik met de rechtermuisknop op een leeg deel van het bureaublad en selecteer vervolgens Pivot Pro-schermweergavemodus in het menu.
Gebruik van de zwevende knop van Pivot Pro op het bureaublad
De zwevende knop van Pivot Pro is standaard uitgeschakeld.
Schakel de zwevende knop van Pivot Pro in via het Pivot Pro-pictogram in het systeemvak of het tabblad Pivot-software in Geavanceerde weergave-instellingen.
Klik op de zwevende knop van Pivot Pro op het bureaublad om naar de volgende schermpositie in de reeks te draaien.
Klik met de rechtermuisknop op de zwevende knop van Pivot Pro om opties te wijzigen:
  • Uitschakelen, om de knop uit te schakelen.
  • Klein, Medium of Groot, om de knop in te schakelen en de grootte van het pictogram te selecteren.
  • Altijd bovenop andere vensters, om het knopniveau op het bureaublad te houden (geen vinkje) of altijd bovenop (vinkje).
Klik op het blauwe deel van de knop en sleep de knop naar een nieuwe locatie op het bureaublad.
Het Pivot Pro-pictogram in het systeemvak gebruiken
De schermweergavemodus van Pivot Pro selecteren of omschakelen via het systeemvak:
Klik op het Pivot Pro-pictogram in het systeemvak en selecteer vervolgens een weergavemodus.
Via het Pivot Pro-pictogram in het systeemvak kunt u tevens het volgende selecteren:
  • Zwevende knop en selecteer er een optie voor.
  • Help voor het weergeven van meer informatie over het gebruik van Pivot Pro-software.
  • Opties voor het inschakelen en selecteren van sneltoetsdefinities voor iedere schermweergavemodus.
    U kunt tevens sneltoetsen inschakelen en selecteren op het tabblad Sneltoetsen in Geavanceerde weergave-instellingen.
  • Info voor informatie over de programmaversie.