• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Deskjet 6940 serie printers - Het apparaat installeren (hardware)

Inleiding
In dit document wordt uitgelegd hoe u de onderdelen van het apparaat installeert. Voer deze stappen uit voordat u de software voor het apparaat op uw pc installeert.
Installeer het apparaat
Voer de volgende stappen in de aangegeven volgorde uit.
De inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor een lijst met onderdelen die in de doos worden meegeleverd.
Afbeelding : Inhoud van de doos
1
HP Deskjet 6940 serie product
2
Optioneel: Module voor automatisch dubbelzijdig afdrukken
3
Optioneel: Papierlade voor 250 vellen gewoon papier
4
Voeding
5
Netsnoer
6
Ethernetkabel
7
Driekleurencartridge
8
Zwarte cartridge
9
Referentiehandleiding
10
Netwerkhandleiding
11
Installatiegids
12
Productsoftware-cd
Stap twee: Verwijder het verpakkingsmateriaal
Verwijder alle tape en beschermfolie van het deksel en van de voorkant en achterkant van het apparaat.
Stap drie: Installeer de optionele accessoires
  • Als het apparaat is geleverd met de optionele duplexmodule of papierlade voor 250 vellen gewoon papier, ga dan verder met de volgende stappen.
  • Als het apparaat niet is geleverd met de optionele duplexmodule of papierlade voor 250 vellen gewoon papier, ga dan naar het gedeelte 'Het netsnoer aansluiten' in dit document.
  opmerking:
Als deze accessoires niet bij het apparaat zijn geleverd, kunt u ze bij een geautoriseerde HP dealer kopen. De accessoires zijn niet in alle landen/regio's beschikbaar.
Installeer de duplexmodule
Volg deze stappen om de optionele duplexmodule te installeren.
  1. Druk de twee klemgrepen op de achterklep naar elkaar toe en verwijder de klep.
    Afbeelding : De achterklep verwijderen
    De achterklep verwijderen
      opmerking:
    Doe de achterklep niet weg. Het apparaat kan zonder geplaatste achterklep niet afdrukken.
  2. Schuif de duplexmodule achter in het apparaat tot beide zijden op hun plaats vastklikken.
    Afbeelding : Plaats de optionele duplexmodule
    Plaats de optionele duplexmodule
Plaats de papierlade voor 250 vellen gewoon papier
Volg deze stappen om de optionele papierlade voor 250 vellen gewoon papier te installeren.
  1. Bepaal de plaats waar u het product wilt hebben staan en zet de onderste papierlade daar neer.
  2. Til het apparaat voorzichtig op en houd het boven de papierlade. Plaats het apparaat voorzichtig bovenop de papierlade.
Afbeelding : De optionele papierlade voor 250 vel gewoon papier installeren
Installeer de papierlade voor 250 vel gewoon papier
Stap vier: Sluit het meegeleverde netsnoer en de adapter aan
  1. Sluit het netsnoer aan op de achterzijde van het apparaat.
  2. Sluit het netsnoer aan op de voedingsmodule.
  3. Sluit het andere uiteinde van het netsnoer aan op een geaard stopcontact.
Afbeelding : Het netsnoer en de adapter aansluiten
Het netsnoer en de adapter aansluiten
Stap vijf: Het apparaat inschakelen
Druk op de aan/uit-knop (). De aan/uit-knop brandt groen als het apparaat is ingeschakeld.
Afbeelding : Locatie van de aan/uit-knop
HP Deskjet 6980 en 6983, locatie van aan-knop
Stap zes: Plaats gewoon papier in de hoofdlade
  1. Breng de lade omhoog.
    Afbeelding : Breng de lade omhoog
    Breng de lade omhoog
  2. Schuif de papiergeleider helemaal naar links.
  3. Plaats het papier in de invoerlade en schuif het zo ver mogelijk in het apparaat totdat het stopt.
  4. Schuif de papiergeleider stevig tegen de rand van de stapel papier.
  5. Laat de lade zakken.
    Afbeelding : Klap de lade omlaag
    Klap de lade omlaag
Stap zeven: Installeer de cartridges
  1. Open de klep.
    Afbeelding : Open de klep
    Open de klep
  2. Wacht totdat de wagen met cartridges zich naar de rechterzijde van het apparaat heeft verplaatst, niet meer beweegt en geen geluid meer maakt. Til de vergrendeling van de cartridge naar de geopende positie.
  3. Haal de cartridge uit de verpakking en verwijder voorzichtig de roze plastic tape. Houd de cartridge zo vast dat de koperen stroken zich aan de onderzijde bevinden en naar het product gericht zijn.
      let op:
    Raak de inktsproeiers of de koperen contactpunten van de cartridge niet aan. Als u deze onderdelen aanraakt, kan dit leiden tot verstoppingen, inktfouten en slechte elektrische verbindingen. Verwijder de koperen stroken niet. De stroken zijn vereiste elektrische contactpunten.
    Afbeelding : De roze tape verwijderen
    De roze tape verwijderen
  4. Houd de cartridge zo vast dat de koperen stroken zich aan de achterkant bevinden en naar het apparaat gericht zijn en schuif de cartridge in de houder (zoals afgebeeld).
    Afbeelding : De cartridge plaatsen
    De cartridge plaatsen
  5. Duw de vergrendeling van de cartridge omlaag totdat deze vast klikt.
    Afbeelding : De vergrendeling van de cartridge sluiten
    De vergrendeling van de cartridge sluiten
  6. Herhaal stap 3, 4 en 5 voor de andere cartridges.
  7. Sluit de klep nadat u beide cartridges heeft geïnstalleerd. Het apparaat lijnt de nieuwe cartridges automatisch uit.