• Informatie

Problemen met afdrukkwaliteit oplossen voor de HP Photosmart Premium All-in-One printerserie (C309)

Dit document is bedoeld voor de HP Photosmart Premium all-in-One printerserie (C309).
De kwaliteit van afgedrukte documenten of foto's voldoet niet aan de verwachtingen. De procedures in dit document zouden moeten helpen bij het verhelpen van gestreepte of vage afdrukken, ontbrekende zwarte of andere kleuren op afdrukken, documenten met wazige of vage tekst, inktstrepen of vlekken en andere problemen betreffende de printkwaliteit.
U kunt de meeste diagnosepagina voor de afdrukkwaliteit oplossen door gebruik te maken van originele HP cartridges en in sommige gevallen moet u mogelijk de printer het automatische onderhoudsproces laten uitvoeren. Controleer het papier en de afdrukinstellingen om ervoor te zorgen dat ze correct zijn voor de afdruktaak, en reinig de cartridges en de printkop. Wellicht moet u lege of defecte cartridges vervangen.