• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Photosmart, Deskjet en Officejet printers - 'Er is een probleem opgetreden in svchost.exe en het programma moet worden gesloten.' wordt weergegeven op de computer in Windows

Probleem
'Er is een probleem opgetreden in svchost.exe en het programma moet worden gesloten. Onze excuses voor het ongemak.' wordt weergegeven op de computer in Windows XP of Windows Vista.
De printer verdwijnt mogelijk ook uit de lijst met geïnstalleerde printers in de map Printers of Printers en faxapparaten wanneer de computer in de slaapstand gaat of bij het koppelen of ontkoppelen van een notebookcomputer.