• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP pc's - Problemen met Bluetooth verhelpen (Windows 7)

Dit document is van toepassing op HP computers met Windows 7.
Bluetooth is een gemakkelijke manier om draadloos verbinding te maken met apparaten. De stappen in dit document zijn handig gebleken bij het oplossen van veel Bluetooth-verbindingsproblemen.