HP LaserJet 1018 en 1018s printers - de LaserJet installeren (hardware)

Inleiding
In dit document wordt uitgelegd hoe u de onderdelen van het apparaat installeert. Voer deze stappen uit voordat u de software voor het apparaat op uw pc installeert.
Dit document bevat de volgende stappen voor het installeren van het apparaat:
  • Verpakking van de printer verwijderen en de inhoud van de doos controleren
  • Verpakkingstape verwijderen en de papiergeleider installeren
  • De printcartridge plaatsen
  • Het netsnoer aansluiten
  • Het apparaat inschakelen
  • Gewoon papier plaatsen
De printer installeren
Voer de volgende stappen in de aangegeven volgorde uit.
  opmerking:
Sluit de USB-kabel nu NIET aan. Als u een USB-kabel wilt gebruiken om de printer op de computer aan te sluiten, wordt u gevraagd om deze op het correcte tijdstip tijdens de software-installatie aan te sluiten.
Stap één: Verpakking van de printer verwijderen en de inhoud van de doos controleren
  1. Haal het apparaat uit de doos.
    Afbeelding : Het apparaat uit de doos halen
    Afbeelding: Het apparaat uit de doos halen
  2. Controleer de inhoud van de doos.
De inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor een lijst met onderdelen die in de doos worden meegeleverd.
Stap twee: Verpakkingstape verwijderen en de papiergeleider installeren
  1. Open de papierlade.
    Afbeelding : De papierlade openen
    Afbeelding: De papierlade openen
  2. Verwijder alle oranje verpakkingstape van het apparaat.
    Afbeelding : De verpakkingstape verwijderen
    Afbeelding: De verpakkingstape verwijderen
  3. Installeer de uitvoerlade.
    Afbeelding : De geleiders voor de papieruitvoer installeren
    Afbeelding: De geleiders voor de papieruitvoer installeren
Stap drie: De printcartridge plaatsen
  1. Open de printcartridgeklep.
    Afbeelding : De printcartridgeklep openen
    Afbeelding: De printcartridgeklep openen
  2. Haal de printcartridge uit het verpakkingsmateriaal en draai de cartridge een keer of vijf heen en weer om de toner te mengen.
    Afbeelding : Printcartridge verwijderen en draaien
    Afbeelding: Printcartridge verwijderen en draaien
  3. Verwijder de beschermtape van de printcartridge.
    Afbeelding : De beschermtape verwijderen
    Afbeelding: De beschermtape verwijderen
  4. Plaats de printcartridge en sluit de cartridgeklep.
    Afbeelding : De printcartridge plaatsen en de klep sluiten
    Afbeelding: De printcartridge plaatsen en de klep sluiten
Stap vier: Het netsnoer aansluiten
Sluit het netsnoer aan op de achterkant van het apparaat en vervolgens op een stopcontact.
Afbeelding : Het netsnoer aansluiten
Afbeelding: Het netsnoer aansluiten
Stap vijf: Het apparaat inschakelen
Druk op de aan-uitknop om het apparaat in te schakelen.
Afbeelding : Op de aan/uit-knop drukken
Afbeelding: Op de aan/uit-knop drukken
Stap zes: Gewoon papier plaatsen
  1. Schuif de papierlengte- en -breedtegeleiders naar hun uiterste positie.
    Afbeelding : De papiergeleiders naar buiten schuiven
    Afbeelding: De papiergeleiders naar buiten schuiven
  2. Plaats het papier in de papierlade en schuif de papierlengte- en -breedtegeleiders naar binnen tegen de rand van het papier.
    Afbeelding : Het papier plaatsen en de geleiders naar binnen schuiven
    Afbeelding: Plaats het papier en schuif de geleiders naar binnen.