• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Color LaserJet CP1210 Series Printer - Patronen voor statuslampjes

Patronen voor statuslampjes
  opmerking:
Op de illustraties in de onderstaande tabel geven “zonnestraaltjes” rondom een lampje aan dat het lampje knippert.
Status van lampje
Status van het product
Handeling
Afbeelding : statuslampjes, patroon
Initialisatie/opstarten/kalibratie
Tijdens de opstartfase branden beurtelings de lampjes Doorgaan, Klaar en Attentie (met een snelheid van 500 ms).
Taak annuleren
Nadat een taak is geannuleerd, keert het product terug naar de status Klaar.
Zolang de initialisatie of de annulering van een taak plaatsvindt, gebeurt er niets wanneer u op een knop drukt.
Afbeelding : statuslampjes, patroon
Klaar
Het product is klaar en is niet bezig met een taak.
Houd de knop Doorgaan langer dan een seconde ingedrukt als u een configuratiepagina en een pagina Status benodigdheden wilt afdrukken.
Afbeelding : statuslampjes, patroon
Gegevens verwerken
Het product ontvangt of verwerkt momenteel gegevens.
Druk op de knop Taak annuleren als u de huidige taak wilt annuleren.
Afbeelding : statuslampjes, patroon
Terugkerende fout
  • Algemene terugkerende fout
  • Tijdelijke productfout
Druk op de knop Doorgaan om de fout te herstellen en zoveel mogelijk gegevens af te drukken.
Als de fout is hersteld, gaat het product naar de status Gegevens verwerken en wordt de taak voltooid.
Als de fout niet is hersteld, gaat het product terug naar de status Terugkerende fout.
Afbeelding : statuslampjes, patroon
Attentie
Een klep is open.
Sluit de klep.
Afbeelding : statuslampjes, patroon
Kritieke fout
  • Schakel het product uit, wacht 10 seconden en schakel het product weer in.
  • Zie HP Klantenondersteuning als u het probleem niet kunt oplossen.
Afbeelding : statuslampjes, patroon
Gele cartridge is leeg of ontbreekt
Het einde van de levensduur van de gele printcartridge is bereikt.
Vervang de cartridge. Zorg dat de cartridge op de juiste wijze wordt geplaatst.
  opmerking:
Als u selecteert dat Vervang <kleur> cartridge wordt genegeerd, stopt het lampje met knipperen en blijft het branden tot u de cartridge vervangt.
Afbeelding : statuslampjes, patroon
Magenta cartridge is leeg of ontbreekt
Het einde van de levensduur van de magenta printcartridge is bereikt.
Vervang de cartridge. Zorg dat de cartridge op de juiste wijze wordt geplaatst.
  opmerking:
Als u selecteert dat Vervang <kleur> cartridge wordt genegeerd, stopt het lampje met knipperen en blijft het branden tot u de cartridge vervangt.
Afbeelding : statuslampjes, patroon
Cyaan cartridge is leeg of ontbreekt
Het einde van de levensduur van de cyaan printcartridge is bereikt.
Vervang de cartridge. Zorg dat de cartridge op de juiste wijze wordt geplaatst.
  opmerking:
Als u selecteert dat Vervang <kleur> cartridge wordt genegeerd, stopt het lampje met knipperen en blijft het branden tot u de cartridge vervangt.
Afbeelding : statuslampjes, patroon
Zwarte cartridge is leeg of ontbreekt
Het einde van de levensduur van de zwarte printcartridge is bereikt.
Vervang de cartridge. Zorg dat de cartridge op de juiste wijze wordt geplaatst.
  opmerking:
Als u selecteert dat Vervang <kleur> cartridge wordt genegeerd, stopt het lampje met knipperen en blijft het branden tot u de cartridge vervangt.
Afbeelding : statuslampjes, patroon
Papierstoring
Verwijder het vastgelopen papier. Zie Storingen.
Afbeelding : statuslampjes, patroon
Paper Out (Papier is op)
Plaats papier of ander afdrukmateriaal.
Afbeelding : statuslampjes, patroon
Handmatige invoer
Plaats geschikt papier of ander afdrukmateriaal. Zie Papier en afdrukmateriaal.
Druk op de knop Doorgaan om de status te negeren.