hp-support-head-portlet

Acties
Bezig met laden...

Welkom bij HP Klantondersteuning

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-share-print-widget-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Color LaserJet CP1210 Series Printer - Onderhoudsovereenkomsten van HP

HP heeft diverse soorten onderhoudsovereenkomsten die aan de behoefte aan verschillende soorten ondersteuning tegemoetkomen. Onderhoudsovereenkomsten behoren niet bij de standaardgarantie. Ondersteunde services kunnen per land/regio verschillen. Vraag uw plaatselijke HP-leverancier welke services voor u beschikbaar zijn.
Services en serviceovereenkomsten van HP Care Pack™
HP beschikt over verschillende service- en ondersteuningsmogelijkheden die beantwoorden aan diverse behoeften. Deze mogelijkheden behoren niet tot de standaardgarantie. Ondersteuningsservices kunnen variëren per locatie. Voor de meeste printers biedt HP services en serviceovereenkomsten van HP Care Pack voor zowel tijdens de garantie als na de garantie.
Als u de service- en ondersteuningsmogelijkheden voor deze printer wilt bepalen, gaat u naar http://www.hpexpress-services.com/10467a en typt u het modelnummer van de printer. In Noord-Amerika is informatie over de serviceovereenkomst beschikbaar via de klantenondersteuning van HP. bel 1-800-HPINVENT 1-800-474-6836 (VS) of 1-800-268-1221 (Canada) In andere landen/regio's neemt u contact op met het klantenservicecentrum van HP in uw land/regio. Zie de brochure in de verpakking of ga naar http://www.hp.com voor het telefoonnummer van de klantenondersteuning van HP in uw land/regio.
Verlenging van de garantie
HP Support biedt dekking voor het HP-apparaat en alle door HP geleverde interne onderdelen. Deze garantie geldt 1 tot 3 jaar vanaf de datum dat u het HP-product hebt aangeschaft. U dient HP Support binnen de vermelde fabrieksgarantieperiode aan te schaffen. Neem voor meer informatie contact op met HP Klantenondersteuning.

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-online-communities-portlet

Acties
Bezig met laden...

Vraag het de community!


Ondersteuningsforum

Ondersteuningsforum

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken


hp-feedback-banner-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-country-locator-portlet

Acties
Bezig met laden...
Land: Flag België

hp-detect-load-my-device-portlet

Acties
Bezig met laden...