• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Color LaserJet CP1210 Series Printer - Informatiepagina's afdrukken

Informatiepagina’s afdrukken
Vanaf het bedieningspaneel kunt u de configuratiepagina en de pagina Status benodigdheden afdrukken, met gedetailleerde informatie over het product en de huidige instellingen.
  1. Houd de knop Doorgaan twee of drie seconden ingedrukt om een configuratiepagina en een pagina Status benodigdheden af te drukken.
  opmerking:
U kunt de configuratiepagina pas afdrukken als u de productsoftware hebt geïnstalleerd en het product op de computer hebt aangesloten.