• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

De foutmelding 'Printkop is vastgelopen' wordt weergegeven voor de HP Photosmart C6100 All-in-One printerserie

Probleem
Een melding 'Printkop is vastgelopen' wordt weergegeven op het bedieningspaneel van het apparaat.
  opmerking:
De printkop is de houder in de wagen met printcartridges waarin de inktcartridges vastzitten.
Oplossing één: Maak het pad vrij voor de printkop
Volg deze stappen om alle objecten te verwijderen die het pad of de printkop blokkeren.
  1. Til de klep voor de inktcartridges aan de voorkant van het apparaat omhoog totdat de klep in de geopende stand vergrendelt.
    Afbeelding : Til de klep van de inktcartridges op
  2. Verwijder alle objecten die de printkop blokkeren, inclusief eventuele verpakkingsmaterialen.
  3. Druk op de aan/uit-knop () om het apparaat uit te schakelen en druk dan nog een keer op de aan/uit-knop om het in te schakelen.
  4. Laat de klep van de inktcartridges zakken.
  • Als met deze stappen het probleem is opgelost, hoeft u niet verder te gaan met de probleemoplossing.
  • Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u naar de volgende oplossing.
Oplossing twee: Verwijder vastgelopen papier
Voer deze stappen uit om vastgelopen papier uit het product te verwijderen. U hoeft niet door te gaan met de procedure voor probleemoplossing nadat u het probleem hebt opgelost.
Stap één: Verhelp de papierstoring via de achterklep
  1. Druk op de aan/uit-knop () om het apparaat uit te schakelen.
  2. Druk op het lipje van de achterklep om deze te verwijderen.
      let op:
    Probeer de papierstoring niet via de bovenkant of voorkant van het apparaat op te lossen. Het afdrukmechanisme kan daardoor beschadigd raken. Verwijder vastgelopen papier via de achterklep.
    Afbeelding : De achterklep openen
  3. Trek het papier voorzichtig tussen de rollen vandaan.
      let op:
    Als het papier scheurt wanneer u het van de rollen verwijdert, controleert u of er stukjes papier op de rollen of wieltjes zijn achtergebleven. Als u niet alle stukjes papier uit het apparaat verwijdert, is er een grotere kans dat er weer papier vastloopt.
  4. Plaats de achterklep opnieuw en druk hem zachtjes naar voren totdat hij vast klikt.
  5. Druk op de knop OK op het bedieningspaneel van het apparaat om door te gaan met de huidige taak.
  • Als het probleem is opgelost met deze stappen, hoeft u niet verder te gaan met de probleemoplossing.
  • Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u naar de volgende stap.
  1. Verwijder eventuele originelen uit de lade van de documentinvoer.
  2. Til de klep van de automatische documentinvoer op.
    Afbeelding : De klep van de automatische documentinvoer omhoog tillen
  3. Trek het mechanisme van de automatische documentinvoer omhoog.
    Afbeelding : Het mechanisme van de automatische documentinvoer omhoog trekken
  4. Trek het vastgelopen papier voorzichtig uit het automatische documentinvoermechanisme.
      let op:
    Als het papier scheurt wanneer u het verwijdert, controleert u de binnenkant van het apparaat op stukjes gescheurd papier. Als u niet alle stukjes papier uit het apparaat verwijdert, is er een grotere kans op papierstoringen.
  5. Breng het mechanisme van de automatische documentinvoer omlaag en sluit vervolgens de klep van de automatische documentinvoer. De klep klikt wanneer deze correct is gesloten.
  6. Druk op de knop OK op het bedieningspaneel van het apparaat om door te gaan met de huidige taak.