• Informatie

HP Photosmart C4400 all-in-one printerserie - Het scherm van de HP all-in-one geeft de verkeerde taal weer na het instellen

Probleem

De taal op het scherm van het bedieningspaneel is niet de verwachte taal.

Oplossing één: Verwijder de plastic sticker van het scherm van het bedieningspaneel

Het product wordt geleverd met een beschermende sticker die over het bedieningspaneel zit. Verwijder de sticker door aan de hoek rechtsbovenaan te trekken.
Afbeelding : Beschermende sticker die het scherm van het bedieningspaneel bedekt
Afbeelding van de sticker die de display van het apparaat bedekt.

Oplossing twee: Reset de instellingen voor de taal en het land

Volg deze stappen om de taal op het apparaat te resetten.
  1. Zorg ervoor dat het apparaat aan staat.
  2. Druk tegelijkertijd op de knop Annuleren () en de aan/uit-knop () en laat vervolgens beide knoppen los.
  3. 'Voer speciale toetsencombinatie in' wordt weergegeven op het scherm van het bedieningspaneel.
  4. Druk op de blauwe knop en laat deze weer los (), druk op de groene knop en laat deze weer los () en druk vervolgens op de grijze knop en laat deze weer los ().
  5. 'Support xxxxxxxxxxxx' wordt weergegeven op het scherm, waarbij 'xxxxxxxxxxxx' de firmwareversie van de printer is.
  6. Druk twee keer op de blauwe knop en laat deze weer los () totdat 'Resetmenu' op het scherm van het bedieningspaneel verschijnt.
  7. Druk op de knop OK.
  8. 'Land/Taal reset' verschijnt op het scherm van het bedieningspaneel.
  9. Druk ongeveer 2 seconden stevig op de OK-knop en laat het apparaat vervolgens ongeveer 10 seconden met rust.
  10. Het apparaat zou automatisch moeten uitschakelen.
  11. Druk op de aan/uit-knop () om het apparaat weer in te schakelen.
  12. Volg de aanwijzingen op het scherm om het land/de taal te resetten.