Printerspecificaties voor HP LaserJet 1018 printerserie

HP LaserJet 1018 model
Afbeelding : HP LaserJet 1018 printer
Afbeelding van het product.
Printermodel
Onderdeelnummer
HP LaserJet 1018 printer
CB419A
Systeemvereisten
Besturingssysteem
Functie
Minimale systeemvereisten
Windows 2000
Processor
Pentium 166 MHz-processor
RAM-geheugen
64 MB
Vrije schijfruimte
150 MB
Cd‑rom-station
Vereist
Aansluitmogelijkheden
Hi-Speed 2.0 USB-poort.
Browser
Internet Explorer 6,0
Windows XP en XP (64-bits)
Processor
Pentium 233 MHz-processor
RAM-geheugen
128 MB
Vrije schijfruimte
150 MB
Cd‑rom-station
Vereist
Aansluitmogelijkheden
Hi-Speed 2.0 USB-poort.
Browser
Internet Explorer 6,0
Microsoft Windows Vista en Vista (64-bits)
Processor
1-GHz 64-bits (x64) Processor
RAM-geheugen
1 GB
Vrije schijfruimte
350 MB
Cd‑rom-station
Vereist
Aansluitmogelijkheden
Hi-Speed 2.0 USB-poort.
Browser
Internet Explorer 6,0
Fysieke afmetingen
Afmetingen
Specificatie
Hoogte
209 mm (8,2 inch)
Breedte
370 mm (14,6 inch)
Diepte
242 mm (9,5 inch)
Gewicht (cartridge voor 2000 pagina's geïnstalleerd)
5,8 kg (12,8 lb)
Printcartridges
Kleur
Nummer van printcartridge
Zwart-wit
Q2612A
Ga naar HP SureSupply om de compatibiliteit van de inkt- of tonercartridge te controleren, of om vervangende cartridges en andere benodigdheden aan te schaffen.
  1. Ga naar HP SureSupply.
  2. Selecteer desgevraagd uw land/regio.
    Afbeelding : Land/regio selecteren
    Uw land/regio selecteren
  3. Volg de instructies op het scherm om nieuwe benodigdheden te bestellen of te controleren of de cartridges compatibel zijn met uw printer.
U kunt ook legitieme HP cartridges en benodigdheden kopen in andere winkels.
Papierverwerkingsspecificaties
Bekijk de volgende tabellen voor specificaties met betrekking tot papierverwerking.
Capaciteit van de papierlade
Lade
Capaciteit
Hoofdinvoerlade
150 vellen papier van normaal gewicht, 75 gr/m2
Prioriteitsinvoer
10 vellen papier van maximaal 163 gr/m2
Bovenste uitvoerbak (afdrukzijde omlaag)
100 vellen papier van normaal gewicht, 75 gr/m2
Uitvoerbak
60 tot 105 gr/m2
Papiersoorten en -formaten
Het product biedt ondersteuning voor de volgende papierformaten.
  • Minimaal: 76 x 127 mm (3 x 5 inch)
  • Maximaal: 216 x 356 mm (8,5 x 14 inch)
Papiersoort
Metriek
Engels
Letter
216 x 279 mm
8,5 x 11 inch
Legal
216 x 356 mm
8,5 x 14 inch
Executive
184 x 267 mm
7,25 x 10,5 inch
A4
210 x 297 mm
8,25 x 11,75 inch
COM10-enveloppen
105 x 241 mm
4,13 x 9,5 inch
DL-enveloppen
110 x 220 mm
4,33 x 8,67 inch
C5-enveloppen
162 x 229 mm
6,4 x 9 inch
B5-enveloppen
176 x 250 mm
6,9 x 9,85 inch
Monarch-enveloppen
98,5 x 191 mm
3,88 x 7,55 inch
Etiketten
216 x 279 mm
8,5 x 11 inch
Speciaal afdrukmateriaal
speciaal (binnen een acceptabel bereik)
speciaal (binnen een acceptabel bereik)
Afdrukspecificaties
  opmerking:
Smal en zwaar papier kan veroorzaken dat het product trager afdrukt.
Afdruksnelheid
12 pagina's per minuut voor papier van A4- en kwarto-formaat
De eerste pagina verschijnt binnen 10 seconden
Afdrukresolutie
600 x 600 dpi plus HP Ret (Resolution Enhancement technology).
Effectieve uitvoerkwaliteit van 1200 dpi (optische resolutie 600 x 600 x 2 dpi plus HP Ret [Resolution Enhancement technology]).
Capaciteit
3.000 enkelzijdig bedrukte pagina's per maand (maximaal)
1000 enkelzijdig bedrukte pagina's per maand (gemiddeld)
Voedingsspecificaties
Bekijk de volgende tabellen voor voedingsspecificaties.
  waarschuwing:
Voedingsspecificaties zijn gebaseerd op het land of de regio waar het product wordt verkocht. Verander het gespecificeerde voltage niet. Het product kan hierdoor beschadigd raken en de productgarantie kan vervallen.
Stroomvereisten
Voltage van het model
Stroomvereisten
Nominale stroomsterkte
110 volt
100-127 V (+/-10%)
50/60 Hz (+/-2 Hz)
3,5 A
230 volt
220-240 V (+/-10%)
50/60 Hz (+/-2 Hz)
2 A
Stroomverbruik
Afdrukken
Gereed
Uit
250 watt
2 watt
0 watt
  opmerking:
Gerapporteerde waarden zijn de hoogst gemeten voor monochroom afdrukken bij alle standaardvoltages.
Omgevingsspecificaties
De volgende informatie bevat de milieuspecificaties voor het product.
Bedrijfsomstandigheden
Status
In bedrijf
Opslag
Temperatuur
10 tot 32,5 °C
0 tot 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid
20 tot 80% (geen condensatie)
10 tot 80% (geen condensatie)
Akoestische emissie
Geteste configuratie: HP LaserJet P1018 printer, enkelvoudig continu afdrukken op A4-papier bij 12 pagina's per minuut (ppm) vanuit de standaardlade.
Geluidsniveau
Volgens ISO 9296
Afdrukken (12 ppm)
LWAd = 6,2 Bels (A) [62 dB (A)]
Gereed (PowerSave)
Onhoorbaar
Geluidsdruk (gemeten afstand)
Volgens ISO 9296
Afdrukken (12 ppm)
LWAd = ≤4,9 Bels (A) en 49 dB (A)
Gereed (PowerSave)
Onhoorbaar
Het energieverbruik daalt aanzienlijk in de modus ENERGY STAR, waardoor natuurlijke bronnen worden gespaard. Ook bespaart u geld zonder dat dit de goede prestaties van het product negatief beïnvloedt. Dit product voldoet aan ENERGY STAR. Dit is een programma waar producenten vrijwillig aan deelnemen om de ontwikkeling van energiezuinige kantoorproducten te ondersteunen.
Afbeelding : Energy Star
ENERGY STAR is een in de Verenigde Staten geregistreerd merk van de EPA (de overheidsinstelling voor milieubescherming van de Verenigde Staten). Als ENERGY STAR-partner heeft Hewlett Packard vastgesteld dat dit product voldoet aan de ENERGY STAR-richtlijnen voor zuinig energieverbruik. Meer informatie kunt u vinden op www.energystar.gov.
Veiligheidsinformatiebladen
Klik hier om Informatiebladen over materiaalveiligheid (MSDS - Material safety data sheets) te ontvangen.
Ozonvorming
Dit product genereert geen waarneembare hoeveelheid ozongas (O3).
Tonerverbruik
EconoMode verbruikt aanmerkelijk minder toner, waardoor de gebruiksduur van de printcartridge wordt verlengd.
Papiergebruik
Dankzij de handmatige duplexfunctie (dubbelzijdig afdrukken (handmatig dubbelzijdig afdrukken)) en de N-up functie (meerdere pagina's afgedrukt op één pagina) van dit apparaat, kan het papierverbruik en de hieruit voortvloeiende belasting op natuurlijke bronnen beperkt worden.
Plastic
Alle kunststof onderdelen boven de 25 gram zijn gemerkt volgens internationale normen ter aanduiding van kunststoffen die aan het eind van de levensduur van het product voor hergebruik in aanmerking komen.
Verbruiksartikelen voor de HP LaserJet-printer
In veel landen/regio's kunnen de verbruiksartikelen van dit product (bijvoorbeeld de printcartridge) terugbezorgd worden aan HP via het HP retour- en recyclingprogramma voor verbruiksartikelen. In meer dan 30 landen/regio's is een eenvoudig en gratis programma opgesteld voor de herinname van materialen. Meer informatie en instructies in verschillende talen vindt u in elke nieuwe verpakking van printcartridges en benodigdheden voor de HP LaserJet.
Informatie over het HP retour- en recyclingprogramma voor verbruiksartikelen
Sinds 1992 biedt HP in 86% van de wereldmarkt waar HP LaserJet verbruiksartikelen worden verkocht, gratis retour en recycling aan voor HP LaserJet verbruiksartikelen. In de meeste verpakkingen van de HP LaserJet printcartridges zitten portvrije en voorgeadresseerde labels in de instructiegids. Via de website zijn ook labels en verpakkingsdozen te verkrijgen: http://www.hp.com/recycle.
Via het HP Planet Partners recyclingprogramma voor verbruiksartikelen werden wereldwijd meer dan 10 miljoen HP LaserJet printcartridges gerecycled. Dit recordaantal is goed voor 13 miljoen kilogram printcartridgemateriaal dat niet op de afvalberg terechtkwam. Wereldwijd recyclede HP gemiddeld 80% van het gewicht van de printcartridge die voornamelijk uit kunststof en metalen bestaat. Kunststof en metalen worden gebruikt om nieuwe producten te maken zoals HP producten, plastic schaaltjes en spoelen. De resterende materialen worden verwerkt op een manier die het milieu zo weinig mogelijk belast.
VS retour en recycling
Om gebruikte cartridges en andere verbruiksmaterialen in te zamelen op een manier die het milieu zo weinig mogelijk belast, wordt u gevraagd om deze materialen in grotere hoeveelheden terug te zenden. Verpak daarom twee of meer cartridges en verzend deze kosteloos met behulp van het UPS-label dat aanwezig is in de verpakking. Bel het nummer 800-340-2445 of ga naar de HP website op http://www.hp.com/recycle voor meer informatie in de VS.
Retour en recycling buiten de VS
Klanten buiten de VS dienen naar de http://www.hp.com/recycle website te gaan voor meer informatie over de beschikbaarheid van het HP retour- en recyclingprogramma voor verbruiksartikelen.
Voor meer informatie
Raadpleeg http://www.hp.com/go/environment voor meer informatie over de volgende milieu-onderwerpen.
  • Productblad over het milieuprofiel van dit product en andere verwante HP producten
  • HP's verbintenis ten opzichte van het milieu
  • HP's milieubeheersysteem
  • HP's retour- en recyclingprogramma op het einde van de levensduur van een product
Wettelijke specificaties
Bekijk de volgende informatie over de specificaties met betrekking tot productcertificaten.
Verklaring ten aanzien van laserveiligheid
'Het Center for Devices and Radiological Health (CDRH) van de U.S. Food and Drug Administration heeft regels ingevoerd voor laserproducten die werden gefabriceerd sinds 1 augustus 1976. Naleving van deze regels is verplicht voor producten die in de Verenigde Staten op de markt worden gebracht.' De printer behoort tot 'Klasse 1' van laserproducten onder de stralingsstandaard van het Amerikaanse ministerie van gezondheidszorg volgens de wet op stralingscontrole voor gezondheid en veiligheid van 1968.
Aangezien binnen de printer straling wordt uitgezonden, is de printer ingesloten in een beschermende behuizing en externe kleppen zodat de laserstraal tijdens normaal gebruik niet naar buiten kan dringen.
  waarschuwing:
Het gebruik van andere regelaars of instellingen of het uitvoeren van andere procedures dan beschreven in deze gebruikershandleiding kan leiden tot blootstelling aan gevaarlijke straling.
FCC-certificaten
Tests hebben uitgewezen dat deze apparatuur voldoet aan de limieten die gelden voor een digitaal apparaat uit klasse B, conform deel 15 van de FCC-regels. Deze limieten bieden een redelijke bescherming tegen schadelijke storingen bij installatie binnenshuis. Deze apparatuur produceert en gebruikt energie in het radiofrequentiegebied en kan deze uitstralen. Indien niet volgens de instructies geïnstalleerd en gebruikt, kan de apparatuur de radiocommunicatie storen. Er is echter geen garantie dat in bepaalde situaties geen storing zal optreden. Als deze apparatuur schadelijke interferentie veroorzaakt met radio- of tv-ontvangst, hetgeen kan worden bepaald door de apparatuur uit en weer aan te zetten, wordt de gebruiker aangeraden te proberen de interferentie op een van de volgende wijzen te verhelpen:
  • Stel de ontvangstantenne opnieuw af of verplaats deze.
  • Vergroot de afstand tussen het apparaat en de ontvanger.
  • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact van een andere stroomkring dan die waarop het ontvangstapparaat is aangesloten.
  • Neem contact op met de dealer of een ervaren radio- en tv-monteur.
  opmerking:
Wijzigingen of modificaties aan deze apparatuur die niet door HP zijn goedgekeurd, kunnen het recht van de gebruiker om deze apparatuur te bedienen ongeldig maken.
Het gebruik van een afgeschermde interfacekabel is vereist om te voldoen aan de limieten van Klasse B van Part 15 van de FCC-regels.