HP Photosmart C3100 all-in-one printer serie - De inktcartridges uitlijnen

Inleiding
Het uitlijnen van de inktcartridges is noodzakelijk om de best mogelijke afdrukprestaties te verkrijgen en in stand te houden. Het product vraagt u om de cartridges uit te lijnen telkens wanneer u een nieuwe cartridge installeert. U kunt de cartridges ook te allen tijde vanaf de productsoftware uitlijnen als de kleuren op de afdrukken verkeerd uitgelijnd worden.
Een uitlijningspagina afdrukken met behulp van de computer
Volg deze stappen om de cartridges uit te lijnen met behulp van de productsoftware.
  1. Open HP Solution Center met behulp van de volgende instructies, afhankelijk van het besturingssysteem.
    • Windows XP/2000: klik in de Windows-taakbalk op Start, klik op Alle programma's, wijs HP aan en klik vervolgens op HP Solution Center.
    • Windows Vista: klik in de Windows-taakbalk op het Windows-pictogram (), klik op Alle programma's, wijs HP aan en klik vervolgens op HP Solution Center.
  2. Klik op Instellingen, wijs Printerinstellingen aan en klik vervolgens op Printer Toolbox (printerwerkset).
    De printer toolbox wordt geopend.
  3. Klik op het tabblad Apparaatservices en klik vervolgens op De printcartridges uitlijnen.
  4. Klik zo nodig op Uitlijnen. Op het apparaat wordt een pagina voor de uitlijning van de printcartridge afgedrukt. De uitlijning is voltooid zodra het apparaat gereed is met het afdrukken van de uitlijningspagina.
    Afbeelding : Uitlijningspagina
      let op:
    Door uitlijningspagina's af te drukken wordt de levensduur van cartridges verkort. Druk deze alleen af indien het noodzakelijk is.