• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Photosmart C4500 All-in-One serie - Probleem met de kopieerfunctie van de software

Probleem
HP heeft een probleem ontdekt met de HP Photosmart C4500 All-in-One printerserie en de mogelijkheid om de kopieerfunctie van de computersoftware te ondersteunen. De productinformatie en kopieerspecificaties die verwijzen naar ondersteuning voor 50-kopieën, 99-kopieën en kopieverkleiningen en -vergrotingen zijn op dit moment niet juist.
Oplossing: De nieuwste versie van de software downloaden en installeren
Er is nu een software-update beschikbaar op HP Klantenondersteuning om dit probleem op te lossen. Download de nieuwste versie van de software.
  1. Klik hier om naar de softwaredownloadpagina op HP Klantenondersteuning te gaan.
  2. Typ de modelnaam van het apparaat in het tekstvak en klik op de grijze knop met de pijl.
  3. Selecteer het juiste productmodel in de lijst die op de computer verschijnt en selecteer het relevante besturingssysteem in de lijst die op de computer verschijnt.
  4. Klik in de sectie onder Stuurprogramma's op Software en stuurprogramma's met volledige functionaliteit.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om de HP software te downloaden en te installeren.