• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP en Compaq desktopcomputers - Fout: Onherstelbare fout 0x8000FFFF wanneer u probeert om MS Backup te gebruiken

Dit document is van toepassing op computers met Windows Vista.
De volgende fout van systeembeveiliging treedt op wanneer u een back-up probeert te maken van de computer met gebruik van MS Backup:
Het herstelpunt kon niet gecreëerd worden omwille van de volgende reden
Onherstelbare fout (0x8000FFFF)
Probeer het nogmaals.
Afbeelding : Fout van systeembeveiliging
 Afbeelding van foutbericht
Als u het opnieuw probeert verschijnt dezelfde fout.
Deze fout wijst er hoogstwaarschijnlijk op dat een ander softwareprogramma dezelfde bestanden gebruikt als de Windows System Restore-service.
Doe het volgende om deze fout te voorkomen:
  1. Deze fout wordt waarschijnlijk veroorzaakt door software voor het opschonen van het register. Als u software voor het opruimen van het register gedownload en gebruikt heeft, kunt u de herstelfunctie (back-up) van de software voor het opruimen van het register gebruiken om terug te keren naar de eerste keer dat het register werd opgeruimd. Door terug te keren naar de vorige versie van een register kunt u dit probleem waarschijnlijk herstellen, maar de software die geïnstalleerd werd nadat het register werd opgeruimd, moet mogelijk opnieuw geïnstalleerd worden.
  2. Probeer opnieuw een herstelpunt te creëren. Ga verder als het foutbericht opnieuw verschijnt.
  3. Klik op Start en typ services in het vak Zoekopdracht starten.
  4. Klik in de lijst met programma's op Services. Klik op Doorgaan als er een bericht van gebruikersaccountbeheer verschijnt.
    Er wordt een service-venster geopend.
  5. Blader naar onder in de lijst met services en dubbelklik op de Volume Shadow Copy-service.
  6. Selecteer Handmatig in het veld Opstarttype indien dit nog niet geselecteerd is.
  7. Klik op de knop Start onder Status van service
    Afbeelding : Venster Eigenschappen voor Volume Shadow Copy-service
  8. Klik op OK en sluit het services-venster.
  9. Probeer een herstelpunt te creëren. Ga verder als het foutbericht opnieuw verschijnt.
  10. Gebruik Systeemherstel om terug te keren naar een vorig herstelpunt. De systeeminstelling op het vorige herstelpunt werkt omdat er toen een herstelpunt werd gecreëerd.