HP notebook-pc's - Procedure voor het verwijderen en terugplaatsen van het geheugen

In dit document staan instructies voor het verwijderen en terugplaatsen van het geheugen voor de dv5000, dv5100, dv5200 en dv5400 serie notebook-pc's.
Druk op de afspeelknop op de balk met de bedieningsknoppen onder de video om de video te bekijken.
Druk op de pauzeknop op de balk met de bedieningsknoppen onder de video om de video stop te zetten.
Druk op de terugspoelknop op de balk met de bedieningsknoppen onder de video om de video opnieuw te starten.
  opmerking:
U hebt de Flash Player van Macromedia nodig om deze video te bekijken. Ga naar de Macromedia-website (Engelstalig) om de Flash Player te downloaden en installeren.
Stap 1 - Verwijder de batterij
  1. Schuif en houd de batterijontgrendeling in de ontgrendelde stand.
  2. Til de voorkant van de batterij op en verwijder deze uit de batterijsleuf.
Stap 2 - Verwijder het geheugen
  opmerking:
De sleuven voor het primaire en uitbreidingsgeheugen bevinden zich beide onder het klepje van het geheugen/de minikaart voor een draadloos LAN. De sleuf voor het primaire geheugen bevindt zich aan de onderkant en de sleuf voor het uitbreidingsgeheugen bevindt zich aan de bovenkant. Als er uitbreidingsgeheugen is geïnstalleerd, moet dit worden verwijderd voordat het primaire geheugen kan worden verwijderd.
  1. Draai de twee P1-kruiskopschroeven los waarmee het klepje voor het geheugen/de minikaart voor een draadloos LAN op de onderzijde van de notebook vastzit.
  2. Til de binnenrand van het klepje voor het geheugen/de minikaart voor een draadloos LAN omhoog met uw vinger of een platte schroevendraaier en verwijder het.
  3. Duw beide armen tegelijkertijd naar buiten om het geheugen van de veerspanning los te maken.
      let op:
    Ga voorzichtig te werk bij het omgaan met het geheugen en zorg ervoor dat u de geheugenchips niet aanraakt. Het aanraken van de geheugenchips kan het geheugen beschadigen of kapot maken.
  4. Pak het geheugen bij de randen vast en trek er voorzichtig aan om het te verwijderen.
  5. Plaats het geheugen in een antistatische zak.
Stap 3 - Plaats het geheugen terug
  1. Haal het geheugen uit de antistatische zak.
  2. Zoek de uitlijningssleuf en lijn deze uit met het vrije stopcontact op het paneel.
      opmerking:
    Er is beperkte ruimte, dus plaats het primaire geheugen voorzichtig in de juiste positie onder de vergrendelingsarmen van het uitbreidingsgeheugen.
  3. Pak het geheugen bij de randen vast en duw het voorzichtig terug op zijn plaats.
  4. Duw het geheugen naar beneden om de armen te vergrendelen.
  5. Plaats het klepje van het geheugen/de minikaart voor een draadloos LAN in de basis en druk er stevig op om het vast te maken.
  6. Draai de twee P1-kruiskopschroeven aan.
Stap 4 - Plaats de batterij terug
  1. Plaats de achterzijde van de batterij in het voetstuk.
  2. Laat de voorkant van de batterij zakken en druk de batterij in de sleuf tot de vergrendeling vastklikt.