• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP 2101nw wireless G-printserver - De printer is aangesloten op een draadloos netwerk maar drukt niet af

Probleem
Het apparaat drukt niet af, zelfs niet nadat het op een draadloos netwerk is aangesloten.
Oplossing
  • Gebruik zo weinig mogelijk andere elektronische apparatuur terwijl u het apparaat gebruikt, zoals magnetrons of draadloze telefoons, vooral als de draadloze telefoon werkt op 2,4 GHz.
  • Sta toegang tot pop-updialoogvensters van firewallsoftware die verwant is aan HP-programma's altijd toe.
  • Wijzig de SSID van de draadloze router, zodat deze niet meer gebruikmaakt van de standaardfabrieksinstelling.
      opmerking:
    Raadpleeg de documentatie van de router of fabrikant voor instructies over het verkrijgen van toegang tot de configuratie-instellingen van de draadloze router of het access point en hoe u deze kunt wijzigen.
Oorzaak
  • Het apparaat kan storing ondervinden van andere elektronische apparatuur, zoals magnetrons of draadloze telefoons, vooral als de draadloze telefoon werkt op 2,4 GHz.
  • De firewallsoftware op de computer kan toegang tot andere apparaten op het netwerk blokkeren.
  • Als u de standaardnaam voor het draadloze netwerk (SSID) gebruikt die wordt geleverd door uw draadloze router of access point, dan kunnen er problemen optreden wanneer anderen in uw buurt dezelfde standaardnaam ook gebruiken.
      opmerking:
    Wanneer er twee of meer draadloze routers of access points dezelfde SSID uitzenden, zullen draadloze apparaten binnen het bereik die zijn geconfigureerd voor gebruik van die SSID zich automatisch verbinden met het apparaat dat het sterkste signaal heeft, zelfs als de beveiligingsinstellingen anders zijn.