• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP flat-panel monitors - Er verschijnen gekleurde schermen (rood, groen, blauw) in plaats van het stand-byscherm

Dit document is van toepassing op vs15, vs17 en vs19 monitors.
Wanneer de monitor in de stand-bymodus gaat, wordt de monitor niet zwart; in plaats daarvan is het volledige scherm van de monitor afwisselend rood, groen en blauw.
Afbeelding : Gekleurde schermen
Deze schermen worden in de fabriek gebruikt om de monitor voor te bereiden en ze zouden niet meer moeten verschijnen nadat de monitor is verpakt.
Als deze schermen op uw monitor verschijnen, opent u het weergavemenu en stelt u de monitor opnieuw in op de standaardfabrieksinstellingen. U doet dit als volgt:
  1. Open het weergavemenu.
    Afbeelding : Menu-knop
  2. Gebruik de knoppen plus (+) en min (-) om Geavanceerd menu te markeren.
    Afbeelding : +/--knoppen
  3. Druk op de knop Selecteren om het geavanceerde menu te openen.
    Afbeelding : Knop Select (Selecteren)
  4. Selecteer Factory Reset in het geavanceerde menu.
  5. Selecteer Ja.
  6. Druk op de knop Menu om het weergavemenu te sluiten.
    Het gedrag van de monitor zou nu goed moeten zijn wanneer deze in de stand-bymodus gaat.