• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet M1120 en M1120n multifunctionele printers - Productspecificaties

HP LaserJet M1120 modellen
Afbeelding : HP LaserJet M1120 multifunctionele printerserie
Printermodel
Onderdeelnummer
HP LaserJet M1120 multifunctionele printer
CB537A
HP LaserJet M1120n multifunctionele printer
CC459A
Systeemvereisten
Bekijk de volgende tabellen voor systeemvereisten.
Windows
Onderdeel
Minimale systeemeisen
Besturingssystemen
Windows XP (32-bits en 64-bits), Windows Vista (32-bits en 64-bits) en Windows 2003 Server (32-bits en 64-bits)
Processor
230-MHz processor
RAM-geheugen
32 MB RAM
Aansluitmogelijkheden
Hi-Speed USB 2.0-poort, ethernet-poort (alleen HP LaserJet M1120n-modellen)
Browser
Internet Explorer 6.0
Macintosh
Onderdeel
Minimale systeemeisen
Besturingssystemen
Mac OS X v10.3.9 en later
Processor
PPC en Intel Core Processor Macs
RAM-geheugen
64 MB RAM
Aansluitmogelijkheden
Hi-Speed USB 2.0-poort, ethernet-poort (alleen HP LaserJet M1120n-modellen)
Fysieke afmetingen
Product
Hoogte
Diepte
Breedte
Gewicht
HP LaserJet M1120
308 mm
363 mm
437 mm
8,2 kg
HP LaserJet M1120n
308 mm
363 mm
437 mm
8,2 kg
Printcartridge
Kleur
Nummer van printcartridge
Zwart
CB436A
Ga naar HP SureSupply om de compatibiliteit van de inkt- of tonercartridge te controleren, of om vervangende cartridges en andere benodigdheden aan te schaffen.
  1. Ga naar HP SureSupply.
  2. Selecteer desgevraagd uw land/regio.
    Afbeelding : Land/regio selecteren
    Uw land/regio selecteren
  3. Volg de instructies op het scherm om nieuwe benodigdheden te bestellen of te controleren of de cartridges compatibel zijn met uw printer.
U kunt ook legitieme HP cartridges en benodigdheden kopen in andere winkels.
Papierverwerkingsspecificaties
Bekijk de volgende tabellen voor specificaties met betrekking tot papierverwerking.
Capaciteit van de papierlade
Het product heeft de volgende prioriteiten van de lades voor het invoeren van papier:
  • Prioriteits-invoerlade
  • Lade 1
In de volgende tabel staan de capaciteiten van de prioriteits-invoerlade en lade 1 voor verschillende papiersoorten.
Type
Papierspecificaties
Prioriteits-invoerlade
Lade 1
Gewoon
75 g/m2 tot 104 g/m2
Maximaal 10 vel
Maximaal 250 vel
Licht
60 g/m2 tot 75 g/m2
Maximaal 10 vel
Maximaal 260 vel
Enveloppen
Minder dan 90 g/m2
1 envelop
Maximaal 10 enveloppen
Etiketten
Standaard
1 vel
Niet ondersteund
Bankpost
75 g/m2 tot 104 g/m2
1 vel
Maximaal 250 vel
Ruw
75 g/m2 tot 104g/m2
1 vel
Maximaal 200 vel
Transparanten
4 mm monochrome transparanten
1 vel
Maximaal 200 vel
Zwaar
110 g/m2 tot 125 g/m2
Maximaal 10 vel
Niet ondersteund
Briefpapier
75 g/m2 tot 104 g/m2
Maximaal 10 vel
Maximaal 250 vel
  opmerking:
De maximumhoogte van de stapel papier voor lade 1 is 25 mm.
Papiersoorten en -formaten
Type
Formaat
U.S. kwarto
216 x 279 mm
Legal
216 x 356 mm
A4
210 x 297 mm
Executive
184 x 267 mm
A5
148 x 210 mm
A6
105 x 148 mm
B5 (JIS)
182 x 257 mm
16k
197 x 273 mm
16k
195 x 270 mm
16k
184 x 260 mm
8,5 x 13 inch
216 x 330 mm
4 x 6 inch
107 x 152 mm
5 x 8 inch
127 x 203 mm
10 x 15 cm
100 x 150 mm
Aangepast
Prioriteits-invoerlade: Minimum—76 x 127 mm; Maximum—216 x 356 mm
Enveloppen Nr. 10
105 x 241 mm
DL-envelop
110 x 220 mm
C5-envelop
162 x 229 mm
B5-envelop
176 x 250 mm
Monarch-envelop
98 x 191 mm
Briefkaart
100 x 148 mm
Dubbele briefkaart
148 x 200 mm
Afdrukspecificaties
  • 600 pixels per inch (ppi) voor complexe graphics
  • 300 ppi voor normale afbeeldingen en tekst
  • 150 ppi voor foto's
Afdruksnelheid: Maximaal 20 pagina's per minuut (ppm) van papier van kwarto-formaat (maximaal 19 van A4-formaat) na de eerste pagina.
Scanspecificaties
Het product biedt full-color scannen met 1200 ppi.
Voedingsspecificaties
Productmodel
Printer actief
Kopiëren
Gereed/slaapstand
Uit
HP LaserJet M1120
420 W
420 W
5 W
< 0,1 W
HP LaserJet M1120n
420 W
420 W
8 W
< 0,1 W
Omgevingsspecificaties
Aanbevolen bedrijfsomstandigheden
Aanbevolen temperatuurbereik in bedrijf: 15 tot 32º C (59 tot 90º F)
Maximale bedrijfsomstandigheden
Toegestaan temperatuurbereik in bedrijf: 5 tot 40º C (41 tot 104º F)
Vochtigheid: 20% tot 80% RV zonder condensvorming
Omstandigheden bij opslag
Opslagtemperatuur: –20º tot 60º C (–4º tot 140º F)
Het energieverbruik daalt aanzienlijk in de modus ENERGY STAR, waardoor natuurlijke bronnen worden gespaard. Ook bespaart u geld zonder dat dit de goede prestaties van het product negatief beïnvloedt. Dit product voldoet aan ENERGY STAR. Dit is een programma waar producenten vrijwillig aan deelnemen om de ontwikkeling van energiezuinige kantoorproducten te ondersteunen.
Afbeelding : Energy Star
ENERGY STAR is een in de Verenigde Staten geregistreerd merk van de EPA (de overheidsinstelling voor milieubescherming van de Verenigde Staten). Als ENERGY STAR-partner heeft Hewlett Packard vastgesteld dat dit product voldoet aan de ENERGY STAR-richtlijnen voor zuinig energieverbruik. Meer informatie kunt u vinden op www.energystar.gov.
Veiligheidsinformatiebladen
Klik hier om Informatiebladen over materiaalveiligheid (MSDS - Material safety data sheets) te ontvangen.
Dit product is geschikt voor het gebruik van gerecycled papier volgens DIN 19309. Plastic onderdelen van meer dan 25 gram zijn gemarkeerd volgens de internationale norm, waarmee deze onderdelen beter kunnen worden herkend bij het recyclen aan het eind van de levensduur van het apparaat.
Recycleprogramma
HP biedt een groeiend aantal programma's voor het inleveren en recyclen van producten in veel landen. Bovendien zijn een aantal van de grootste recyclingcentra in de wereld HP-partners. HP bespaart op het verbruik van kostbare hulpbronnen door een aantal van zijn populairste producten opnieuw te verkopen. Meer informatie over HP's recyclingprogramma's vindt u op de website van HP.
Deze apparatuur is getest en voldoet aan de limieten voor een klasse-B digitaal apparaat, volgens Part 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om een redelijke bescherming te bieden tegen storingen bij installatie in een woonomgeving. Deze apparatuur produceert en gebruikt energie in het radiofrequentiegebied en kan deze uitstralen. Indien de apparatuur niet volgens de instructies wordt geïnstalleerd en gebruikt, kan de apparatuur de radiocommunicatie storen. Dit betekent echter niet dat er bij een bepaalde installatie geen storing kan optreden. Als deze apparatuur schadelijke storing in radio- of televisie-ontvangst veroorzaakt, hetgeen kan worden vastgesteld door de apparatuur uit en weer aan te zetten, kan de gebruiker proberen deze storing te corrigeren op een of meer van de volgende manieren:
  • Stel de ontvangstantenne opnieuw af of verplaats deze.
  • Vergroot de afstand tussen de apparatuur en de ontvanger.
  • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact van een andere stroomkring dan die waarop het ontvangstapparaat is aangesloten.
  • Raadpleeg uw dealer of een ervaren radio/tv-monteur.
  opmerking:
Wijzigingen of modificaties aan deze apparatuur die niet door HP zijn goedgekeurd, kunnen het recht van de gebruiker om deze apparatuur te bedienen ongeldig maken.