HP Officejet Pro K8600 en K8600dn kleurenprinters - Printkoppen reinigen

Inleiding

Als afgedrukte tekens onvolledig zijn, of als stippen of lijnen ontbreken van afdrukken, is het mogelijk dat de spuitmondjes zijn verstopt of moet u mogelijk de printkoppen reinigen.
opmerking:
Het reinigen van de printkoppen kost inkt. Reinig de printkoppen dus alleen wanneer dit noodzakelijk is. Het reinigen duurt maximaal 3,5 minuten. Het reinigingsproces kan enig lawaai voortbrengen.

De printkoppen reinigen met behulp van het bedieningspaneel van de printer

1. Druk de aan/uit-knop () in en houd deze ingedrukt.
  2. Druk, terwijl u de aan/uit-knop (), ingedrukt houdt, twee keer op de knop Annuleren () en druk vervolgens eenmaal op de knop Doorgaan ().
  3. Laat de aan/uit-knop () los.

Printkoppen reinigen met behulp van de computer

1. Open het HP Solution Center.
    1. Klik op Start en vervolgens op Programma's.
    2. Klik op HP en vervolgens op HP Solution Center.
      HP Solution Center wordt geopend.
  2. Zorg ervoor dat HP Officejet Pro K8600 series wordt weergegeven in de linkerbovenhoek van het venster van Solution Center.
    Als er een andere printer wordt vermeld in de linkerbovenhoek, selecteer dan de HP Officejet Pro K8600 series in het gebied Andere apparaten.
  3. Klik op Instellingen rechtsonder.
  4. Klik in het gebied Afdrukinstellingen op Printer Toolbox.
    De toolbox wordt geopend.
  5. Klik op het tabblad Services.
  6. Klik op De printkoppen reinigen en volg de instructies op het scherm.