• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP notebook pc's - De volgende foutmelding van Windows treedt op: "Het netwerkpad werd niet gevonden. Deze verbinding is niet hersteld"

Beschrijving
De volgende fout wordt geproduceerd door Windows:
Er is een fout opgetreden bij het herstellen van de verbinding tussen <stationsletter> en <netwerkpad> op een Microsoft Windows netwerk: Het netwerkpad werd niet gevonden. Deze verbinding is niet hersteld.
Oplossing
Deze fout treedt op wanneer een computer netwerktoewijzing gebruikt om verbinding te maken met een andere computer voor het delen van bestanden.
Voer een of meer van de volgende methodes uit om dit probleem op te lossen.
Methode 1: Controleer de apparatuur
  1. Zorg dat de computer waarmee bestanden moeten worden gedeeld is ingeschakeld.
  2. Zorg ervoor dat een eventuele router of netwerkhub is ingeschakeld.
  3. Zorg ervoor dat de kabels goed zijn aangesloten.
Als het probleem hiermee niet wordt verholpen, gaat u verder met methode 2: Zorg ervoor dat de netwerkbronnen goed worden gedeeld.
Methode 2: Zorg ervoor dat de netwerkbronnen goed worden gedeeld
Voer de volgende stappen uit om een map op een schijf te delen en verbinding te maken met de gedeelde schijf.
Volg de onderstaande stappen om een map op de vaste schijf toegankelijk te maken voor een andere computer.
  1. Klik met de rechtermuisknop op Start en klik daarna op Verkennen.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de map die u wilt delen, klik op Delen en klik vervolgens op Deze map delen.
Volg de onderstaande stappen om verbinding te maken met de gedeelde map vanaf een andere computer.
  1. Klik op Start en klik vervolgens op Uitvoeren.
  2. In het vak Openen typt u \\computer\delen (waarbij de computer de naam van de computer is waarop de netwerkbron zich bevindt en delen de naam is van de gedeelde map op die computer).
  3. Klik op OK.