• Informatie

HP notebookcomputers - De prestaties van de batterij verbeteren (Windows)

Dit document is van toepassing op HP notebook pc's met Windows.
Informatie over hoe u het beste gebruik en de beste levensduur uit de batterij van uw HP notebook haalt, door deze industriebrede voorgestelde richtlijnen te volgen.
opmerking:
Als u merkt dat de accu van uw notebook opgezwollen of vervormd is, gaat u naar Zwelling of vervorming van de notebookaccu voor meer informatie.