• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP notebook pc's - De ernstige fout "'CSRSS.exe" verschijnt tijdens het opstarten

Beschrijving
Er kan een blauw-schermfout optreden en daarna een ernstige Windows-fout met de stopcode 0xF4 die verwijst naar het bestand CSRSS.EXE.
Oplossing
Csrss.exe is een Microsoft clientserver-runtime die werkthreads voor clientaanvragen genereert. De trojaan of het virus "w32.ahlem" kan dezelfde bestandsnaam gebruiken (csrss.exe).
Het legitieme csrss.exe-bestand is een erg belangrijk onderdeel van het besturingssysteem dat niet mag worden verwijderd.
Bepaal of uw computer is geïnfecteerd met het "w32.ahlem"-virus door te proberen het csrss.exe-proces te beëindigen:
  1. Druk in Windows tegelijkertijd op Ctrl, Alt en Del. Het venster Windows Taakbeheer wordt geopend.
  2. Klik op Taakbeheer.
      opmerking:
    Als u Windows XP Home Edition gebruikt, zal Taakbeheer meteen na het uitvoeren van stap 1 worden geopend.
  3. Klik op het tabblad Processen. Klik op Procesnaam om de processen op naam te sorteren.
  4. Klik op csrss.exe om het te selecteren.
  5. Klik vervolgens op de knop Proces beëindigen.
  6. Windows zou u moeten informeren dat csrss.exe een essentieel systeemproces is en dat Taakbeheer dit proces niet kan beëindigen. Klik op OK.
Als u dit bericht niet ontvangt, is uw notebook mogelijk geïnfecteerd met een virus. Gebruik het volgende artikel van Symantec: Removing the W32.Ahlem.A@mm Virus (Engelstalig - Het W32.Ahlem.A@mm-virus verwijderen) om het virus van uw notebook te verwijderen.
Verwante links