Printerspecificaties voor HP Officejet K7100, K7103 en K7108 kleurenprinterserie

Afbeelding : HP Officejet K7100 printerserie
Afbeelding van de HP Officejet K7100 printer
Printermodellen
Printermodel
Onderdeelnummer
HP Officejet K7100 printer
CB041A
HP Officejet K7103 printer
CB041C
HP Officejet K7108 printer
CB041D
Systeemvereisten
Component
Minimale systeemvereisten
Besturingssysteem
Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Processor
Windows 2000 en XP: minimum: Intel Pentium II 233 MHz of later (Pentium 4 of later aanbevolen)
Windows Vista en Windows 7: 800 MHz 32-bit (x86) of 64-bit processor (1 GHz of hoger aanbevolen)
RAM-geheugen
Windows 2000 en Windows XP: 128 MB RAM (256 MB RAM aanbevolen)
Windows Vista en Windows 7: 512 MB RAM (1 GB of meer aanbevolen)
Vrije schijfruimte
Windows 2000 en Windows XP: 795 MB
Windows Vista en Windows 7: 850 MB
Cd-romstation
4x (cd-rw aanbevolen)
Browser
Microsoft Internet Explorer 6 of hoger
Verbinding
Beschikbare USB-poort (kabel niet meegeleverd)
Macintosh
Component
Minimaal
Aanbevolen
Besturingssysteem
Mac OS X (10.3.8 en later, 10.4.6 en later): 400 MHz Power PC
Mac OS X (10.3.8 en later, 10.4.6 en later): 400 MHz Power PC
Processor
G3 (v10.3.8 en later, 10.4.6 en later) of 1,83 GHz Intel Core Duo (10.4.6 en later)
G4 (v10.3.8 en later, 10.4.6 en later) of 1,83 GHz Intel Core Duo (10.4.6 en later)
RAM-geheugen
256 MB geheugen
256 MB geheugen
Vrije schijfruimte
200 MB vrije schijfruimte
500 MB vrije schijfruimte
Versie Internet Explorer
Microsoft Internet Explorer 6.0
Microsoft Internet Explorer 6.0 of later
Omgevingsspecificaties
Bedrijfstemperatuur:
5° tot 40°C
Aanbevolen bedrijfsomstandigheden:
15° tot 30°C
Temperatuur bij opslag:
-40° tot 60°C
Relatieve luchtvochtigheid:
20 tot 80% relatieve luchtvochtigheid, niet-condenserend
Geluidsniveaus volgens ISO 9296:
Geluidssterkte LwAD: 6,1 B (A)
Fysieke afmetingen
Hoogte
186,3 mm
Breedte
574,5 mm
Diepte
409,5 mm
Met papierlade volledig uitgeschoven: 631,0 mm
Gewicht
11 kg
Afdrukresolutie
Kleurresolutie
Maximaal 4800 x 1200 dpi*
*Maximaal 4800 x 1200 geoptimaliseerde dpi voor afdrukken in kleur met 1200 ingevoerde dpi. Bij deze instelling zal het afdrukken tijdelijk een grote hoeveelheid schijfruimte in beslag nemen (400 MB of meer) en zal het afdrukken langzamer gaan. De fotocartridge, indien aanwezig, verbetert de afdrukkwaliteit.
Intern geheugen
16 MB ingebouwd RAM
Capaciteit
Tot 5.000 pagina's per maand
Papierspecificaties
Ondersteunde papiersoorten
Ondersteunde papiersoorten: Gewoon, inkjet, foto, glans, banner
Standaard U.S
Media
Marges
Kwarto
216 x 279 mm
Folio
216 x 356 mm
Tabloid
279 x 432 mm
Super B
330 x 229 mm
Executive
184 x 267 mm
Statement
140 x 216 mm
Foto
102 x 152 mm
Standard International:
Media
Marges
A6
105 x 148,5 mm
A5
148,5 x 210 mm
A4
210 x 297 mm
A3
297 x 420 mm
A3+
330 x 482 mm
JIS-B4
257 x 364 mm
JIS-B5
182 x 257 mm
Transparanten
Formaat
US Letter
216 x 279 mm
A4
210 x 297 mm
Enveloppen:
Media
Marges
US Nr. 10
105 x 241 mm
US A2 Invitation
111 x 141 mm
US Monarch
98 x 191 mm
Europees DL
110 x 220 mm
C5
162 x 229 mm
C6
114 x 162 mm
Systeemkaarten: US systeemkaarten (102 x 152 mm), US systeemkaarten (127 x 203 mm), A6-kaarten (105 x 148,5 mm)
Etiketten: US-etiketten (216 x 279 mm), A4-etiketten (210 x 297 mm)
Aangepast formaat: 89,9 x 146,05 mm tot 330,2 x 1270 mm
Capaciteit papierlade
Lade
Capaciteit
Invoerlade:
tot 19 mm of tot 150 vellen gewoon papier
Maximaal 15 enveloppen
Maximaal 60 kaarten
Maximaal 30 transparanten of etiketten
Fotopapier
Uitvoerlade:
Maximaal 75 vellen
Invoersleuf achterzijde
Enkel vel
Dikkere media (tot 0,3 mm)
Enveloppen
Kaarten
Transparanten
Etiketten
Optionele automatische duplexmodule
330 x 483 mm
279 x 432 mm
Folio
Kwarto
Executive
A3+
A3
A4
B5 (JIS) of groter dan 330 x 483 mm/ A3+
Voedingsspecificaties
Stroomverbruik
Max. 60 watt
Voedingsbron
Geïntegreerde universele voedingsmodule
Stroomvereisten
Invoer 100-240 V wisselstroom, 1300 mA 50/60 Hz
Uitvoer 32 V gelijkstroom, 1500 mA
I/O-interface
IEEE 1284 - compatibel met parallelle Centronics-kabel; Universal Serial Bus (USB)
Energy star
Dit product is ontwikkeld om zo weinig mogelijk stroom te verbruiken en om natuurlijke hulpbronnen te sparen, zonder de productprestaties in het gedrang te brengen. Het werd ontworpen voor een zo laag mogelijk totaal energieverbruik, zowel tijdens gebruik als op momenten dat het apparaat niet actief is. Dit product voldoet aan de eisen van ENERGY STAR®, een vrijwillig programma dat tot stand werd gebracht om de ontwikkeling van energiezuinige kantoorproducten te stimuleren.
Afbeelding : Energy Star-logo
ENERGY STAR is een in de VS gedeponeerd handelsmerk van U.S. EPA. Als ENERGY STAR-partner heeft HP vastgesteld dat dit product voldoet aan ENERGY STAR-richtlijnen voor energiebesparing.
Voor meer informatie bezoekt u de website van Energy Star (Engelstalig).
Veiligheidsinformatiebladen
Klik hier om Informatiebladen over materiaalveiligheid (MSDS - Material safety data sheets) te ontvangen.
Recycleprogramma
HP biedt een groeiend aantal programma's voor het inleveren en recyclen van producten in veel landen. Bovendien zijn een aantal van de grootste recyclingcentra in de wereld HP-partners. HP bespaart op het verbruik van kostbare hulpbronnen door een aantal van zijn populairste producten opnieuw te verkopen. Meer informatie over HP's recyclingprogramma's vindt u op de website van HP.
Papier en plastic gebruiken
Dit product is geschikt voor het gebruik van gerecycled papier volgens DIN 19309 en EN 12281:2002. Plastic onderdelen van meer dan 25 gram zijn gemarkeerd volgens de internationale norm, waarmee deze onderdelen beter kunnen worden herkend bij het recyclen aan het eind van de levensduur van het product.
Ozonvorming
Dit product produceert geen meetbare hoeveelheid ozongas (O3).