• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet P1005, P1006, P1009, P1505 en P1505n printers - Een configuratiepagina afdrukken in Windows

Inleiding
In dit document staan instructies voor het afdrukken van een configuratiepagina vanaf een computer met Microsoft Windows. Op de configuratiepagina staan de huidige instellingen en eigenschappen van het apparaat. De pagina bevat ook een statusrapport van recente gebeurtenissen.
Afbeelding : Configuratiepagina
Een configuratiepagina afdrukken in Windows
Gebruik de volgende stappen voor het afdrukken van een configuratiepagina vanaf een computer met Windows.
  1. Zorg ervoor dat de printer inactief is en het lampje Gereed aan is.
  2. Plaats gewoon, wit papier in de invoerlade.
  3. Open het dialoogvenster Eigenschappen voor het apparaat.
    • Windows XP: klik op Start, klik op Printers en faxapparaten, klik met de rechtermuisknop op HP LaserJet P1xxx series en selecteer vervolgens Eigenschappen.
    • Windows Vista: klik op het pictogram van Windows (), klik op Configuratiescherm, klik op Hardware en geluid, klik op Printer, klik met de rechtermuisknop op HP LaserJet P1xxx series en selecteer vervolgens Eigenschappen.
    • Windows 2000: klik op Start, klik op Printers en faxapparaten, klik met de rechtermuisknop op HP LaserJet P1xxx series en selecteer vervolgens Voorkeuren.
  4. Klik op het tabblad Services.
  5. Selecteer Config in het vervolgkeuzemenu Informatiepagina's afdrukken.
  6. Klik op Afdrukken. De configuratiepagina wordt afgedrukt.