• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Photosmart C4380 all-in-one printerserie - De all-in-one installeren (hardware)

Inleiding

In dit document wordt uitgelegd hoe u de onderdelen van het apparaat installeert. Voer deze stappen uit voordat u de software voor het apparaat op uw pc installeert.
De volgende stappen voor het installeren van het apparaat staan in dit document:
  • Haal de all-in-one uit de verpakking
  • Controleer de inhoud van de doos
  • Sluit het netsnoer en de adapter aan
  • Druk op de aan/uit-knop.
  • Selecteer de taal en het land of de regio
  • Installeer de cartridges
  • Plaats gewoon papier
  • Lijn de cartridges uit

De all-in-one installeren

Voer de volgende stappen in de aangegeven volgorde uit.

Stap één: Haal de all-in-one uit de verpakking

1. Laat de papierlade zakken en open de toegangsklep voor de cartridges.
    Afbeelding : Laat de papierlade zakken
  2. Verwijder alle tape en verpakkingsmateriaal. Verwijder de sticker van de display.
    Afbeelding : Verwijder het verpakkingsmateriaal
  3. Sluit de toegangsklep voor de cartridges.
    Afbeelding : Sluit de toegangsklep voor de cartridges

Stap twee: Controleer de inhoud van de doos

De inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor een lijst met onderdelen die in de doos worden meegeleverd.

Stap drie: Sluit het netsnoer en de adapter aan

Sluit het netsnoer en de adapter aan op de achterkant van het apparaat en op een werkend stopcontact.
Afbeelding : Sluit het netsnoer aan

Stap vier: Druk op de aan/uit-knop.

1. Druk op de aan/uit-knop () om het apparaat in te schakelen.
    Afbeelding : Druk op de aan/uit-knop.
    opmerking:
    Kijk op de display of er nuttige prompts voor de installatie worden weergegeven tijdens de rest van het installatieproces.

Stap vijf: Selecteer de taal en het land of de regio

Als de display aangeeft dat u de taal en het land/de regio moet instellen, volgt u deze stappen:
  1. Gebruik de pijltoetsen op de display om uw taal te selecteren uit een lijst van maximaal 25 talen, druk op OK en bevestig uw keuze.
  2. Selecteer uw land/regio, druk op OK en bevestig uw keuze.

Stap zes: Installeer de cartridges

opmerking:
Het apparaat moet ingeschakeld zijn voordat u de cartridges kunt plaatsen. Wanneer het apparaat is ingeschakeld, bevindt het printmechanisme zich aan de rechterkant.
  1. Open de toegangsklep voor de cartridges.
    Afbeelding : Open de toegangsklep voor de cartridges
  2. Verwijder de tape van de cartridges.
    Afbeelding : Verwijder de tape
      let op:
    Raak de koperkleurige contacten niet aan en plaats de tape niet weer op de cartridges.
    Afbeelding : Raak de spuitmondjes en de koperkleurige contactpunten niet aan
  3. Plaats elke cartridge als volgt:
    1. Houd de cartridges met het HP-logo naar boven vast.
    2. Plaats de drie-kleuren cartridge in de linkersleuf en de zwarte cartridge of fotocartridge in de rechtersleuf.
      Afbeelding : Plaats de drie-kleuren cartridge
    3. Duw de cartridges stevig vast totdat ze vastklikken.
      Afbeelding : Druk de cartridges stevig aan tot ze op hun plaats vastklikken
      Afbeelding : Goed geplaatste cartridges
    4. Sluit de toegangsklep voor de cartridges.
    5. Druk op OK wanneer u wordt gevraagd te bevestigen dat er originele HP cartridges zijn geplaatst.

Stap zeven: Plaats gewoon papier

1. Breng de uitvoerlade omlaag om papier in de hoofdinvoerlade te plaatsen.
  2. Schuif de papierbreedtegeleider naar de uiterste stand.
    Afbeelding : Schuif de papierbreedtegeleider naar de uiterste stand
  3. Controleer of uw papier aan de volgende vereisten voldoet.
    • Zorg ervoor dat het papier ongebruikt is en gewoon wit papier is.
    • Zorg dat het vrij is van scheuren, stof, kreukels en gekrulde of omgevouwen randen.
    • Het papier in de stapel moet van hetzelfde formaat en dezelfde soort zijn.
  4. Tik met de stapel papier op een vlakke ondergrond om de randen van het papier gelijk te krijgen.
  5. Plaats het papier in de hoofdinvoerlade met de korte rand naar voren en de afdrukzijde naar beneden. Schuif de stapel papier naar voren totdat de stapel niet verder kan.
    Afbeelding : Plaats het papier
  6. Schuif de papierbreedtegeleider naar binnen tot deze tegen de rand van het papier aankomt. Plaats niet te veel papier in de hoofdinvoerlade; zorg ervoor dat de stapel papier in de hoofdinvoerlade past en dat deze niet boven de bovenkant van de papierbreedtegeleider uitsteekt.
      let op:
    Zorg dat het apparaat inactief en stil is wanneer u papier in de hoofdinvoerlade plaatst. Als het apparaat bezig is met het onderhoud van de printcartridges of een andere taak uitvoert, bevindt de papierstop in het apparaat zich mogelijk niet in de juiste positie. Hierdoor kunt u het papier te ver naar voren duwen, waardoor het apparaat blanco pagina's zal uitwerpen.
    Afbeelding : Schuif de papierbreedtegeleider naar binnen
  7. Klap de uitvoerlade naar beneden.
  8. Trek het verlengstuk van de uitvoerlade zover mogelijk naar buiten.

Stap acht: Lijn de cartridges uit

1. Op het bedieningspaneel van het apparaat drukt u op OK bij elke prompt om te beginnen met het uitlijnen van de cartridges. Wacht een paar minuten tot de uitlijningspagina is afgedrukt.
    Afbeelding : De uitlijningspagina wordt afgedrukt
  2. Til de klep van het apparaat op en plaats vervolgens de bovenrand van de uitlijningspagina met de bedrukte zijde naar beneden in de hoek rechts vooraan op de glasplaat.
    Afbeelding : Plaats de uitlijningspagina op de glasplaat
  3. Sluit de klep en druk vervolgens op OK.