• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Instellen van uw fax in een ISDN-lijn verbinding in Belgie

Instellen van de fax zonder extra apparaten aangesloten
Voer de onderstaande procedure uit om uw HP product en apparatuur aan te sluiten:
  1. Sluit de NTBA (Network Termination for Basic Access) aan op het telefoon wandcontact. Sluit de A/D-converter (analoog naar digitaal) en zo nodig andere ISDN-apparaten aan op de NTBA. Volg de aanwijzingen in de bijbehorende handleidingen.1
  2. Sluit de bij het HP product meegeleverde HP faxkabel aan op de uitgang genaamd 1-LINE (of LINE) aan de achter/zij of voorkant van het HP product zoals hierboven getoond.
  3. Sluit de andere zijde van de HP faxkabel aan op één van de poorten (analoge uitgangen) van de A/D-converter, volgens de richtlijnen van de fabrikant van de converter.
  opmerking:
1 De NTBA en de A/D-converter zitten mogelijk in hetzelfde kastje. Meestal worden de namen op de apparaten aangegeven.
De poort op de A/D-converter kan gewoonlijk worden geprogrammeerd om direct een externe kiestoon te krijgen. Doorgaans verdient het aanbeveling de poort te programmeren op 'multicombi' modus of het equivalent daarvan. Volg de aanwijzingen voor het programmeren van poort in de handleiding van de fabrikant van de converter.
U kunt het HP product op elke poort van de A/D-converter aansluiten.
Op sommige A/D-converters kunnen aan de beschikbare poorten verschillende faxnummers worden toegewezen. Als uw converter deze mogelijkheid biedt, wordt de procedure in de handleiding uiteengezet.
U test als volgt of de configuratie werkt
  1. Controleer voordat u verder gaat of alle apparaten zijn ingeschakeld.
  2. Controleer of de invoerlade papier bevat en of de inktcartridges correct zijn geïnstalleerd.
  3. Volg de instructies op de installatieposter om uw HP product te configureren.
  4. Stel de 'automatisch beantwoord' functie in op Fax of Faxtel door het indrukken en loslaten van de knop 'automatisch beantwoorden' totdat de Fax of Faxtel modus verschijnt op het display.
  5. Vraag iemand om u een fax te sturen.
  6. Verstuur een fax naar een iemand.
Instellen van de fax met een telefoon
Voer de onderstaande procedure uit om uw HP product en apparatuur aan te sluiten:
  1. Sluit de NTBA (Network Termination for Basic Access) aan op het telefoon wandcontact. Sluit de A/D-converter (analoog naar digitaal) en zo nodig andere ISDN-apparaten aan op de NTBA. Volg de aanwijzingen in de bijbehorende handleidingen.1
  2. Sluit de bij het HP product meegeleverde HP faxkabel aan op de uitgang genaamd 1-LINE (of LINE) aan de achter/zij of voorkant van het HP product zoals hierboven getoond.
  3. Sluit de andere zijde van de HP faxkabel aan op één van de poorten (analoge uitgangen) van de A/D-converter, volgens de richtlijnen van de fabrikant van de converter.
  4. Sluit een telefoonkabel aan op de telefoon volgens de instructies van de telefoonfabrikant.
  5. Sluit de andere zijde van de telefoonkabel aan op de tweede poort (analoge uitgang) van de A/D-converter, volgens de richtlijnen van de fabrikant van de converter.
  opmerking:
1 De NTBA en de A/D-converter zitten mogelijk in hetzelfde kastje. Meestal worden de namen op de apparaten aangegeven.
De poort op de A/D-converter kan gewoonlijk worden geprogrammeerd om direct een externe kiestoon te krijgen. Doorgaans verdient het aanbeveling de poort te programmeren op 'multicombi' modus of het equivalent daarvan. Volg de aanwijzingen voor het programmeren van poort in de handleiding van de fabrikant van de converter.
U kunt het HP product op elke poort van de A/D-converter aansluiten.
Op sommige A/D-converters kunnen aan de beschikbare poorten verschillende faxnummers worden toegewezen. Als uw converter deze mogelijkheid biedt, wordt de procedure in de handleiding uiteengezet.
U test als volgt of de configuratie werkt
  1. Controleer voordat u verder gaat of alle apparaten zijn ingeschakeld.
  2. Controleer of de invoerlade papier bevat en of de inktcartridges correct zijn geïnstalleerd.
  3. Volg de instructies op de installatieposter om uw HP product te configureren.
  4. Stel de 'automatisch beantwoord' functie in op Fax of Faxtel door het indrukken en loslaten van de knop 'automatisch beantwoorden' totdat de Fax of Faxtel modus verschijnt op het display.
  5. Vraag iemand om u een fax te sturen.
  6. Verstuur een fax naar een iemand.
Instellen van de fax met een antwoord apparaat
Voer de onderstaande procedure uit om uw HP product en apparatuur aan te sluiten:
  1. Sluit de NTBA (Network Termination for Basic Access) aan op het telefoon wandcontact. Sluit de A/D-converter (analoog naar digitaal) en zo nodig andere ISDN-apparaten aan op de NTBA. Volg de aanwijzingen in de bijbehorende handleidingen.1
  2. Sluit de bij het HP product meegeleverde HP faxkabel aan op de uitgang genaamd 1-LINE (of LINE) aan de achter/zij of voorkant van het HP product zoals hierboven getoond.
  3. Sluit de andere zijde van de HP faxkabel aan op één van de poorten (analoge uitgangen) van de A/D-converter, volgens de richtlijnen van de fabrikant van de converter.
  4. Sluit een telefoonkabel aan op het aparte antwoordapparaat volgens de instructies van de telefoonfabrikant.
  5. Sluit de andere zijde van de telefoonkabel aan op de tweede poort (analoge uitgang) van de A/D-converter, volgens de richtlijnen van de fabrikant van de converter.
  opmerking:
1 De NTBA en de A/D-converter zitten mogelijk in hetzelfde kastje. Meestal worden de namen op de apparaten aangegeven.
De poort op de A/D-converter kan gewoonlijk worden geprogrammeerd om direct een externe kiestoon te krijgen. Doorgaans verdient het aanbeveling de poort te programmeren op 'multicombi' modus of het equivalent daarvan. Volg de aanwijzingen voor het programmeren van poort in de handleiding van de fabrikant van de converter.
U kunt het HP product op elke poort van de A/D-converter aansluiten.
Op sommige A/D-converters kunnen aan de beschikbare poorten verschillende faxnummers worden toegewezen. Als uw converter deze mogelijkheid biedt, wordt de procedure in de handleiding uiteengezet.
U test als volgt of de configuratie werkt
  1. Controleer voordat u verder gaat of alle apparaten zijn ingeschakeld.
  2. Controleer of de invoerlade papier bevat en of de inktcartridges correct zijn geïnstalleerd.
  3. Volg de instructies op de installatieposter om uw HP product te configureren.
  4. Stel de 'automatisch beantwoord' functie in op Fax of Faxtel door het indrukken en loslaten van de knop 'automatisch beantwoorden' totdat de Fax of Faxtel modus verschijnt op het display.
  5. Vraag iemand om u een fax te sturen.
  6. Verstuur een fax naar een iemand.
Instellen van de fax met een PC
Voer de onderstaande procedure uit om uw HP product en apparatuur aan te sluiten:
  1. Sluit de NTBA (Network Termination for Basic Access) aan op het telefoon wandcontact. Sluit de A/D-converter (analoog naar digitaal), het ISDN-modem en zo nodig andere ISDN-apparaten aan op de NTBA. Volg de aanwijzingen in de bijbehorende handleidingen.1
  2. Sluit de pc aan op het ISDN-modem volgens de instructies in de bijbehorende handleidingen. Het ISDN-modem kan extern zijn of zich intern in de computer bevinden; raadpleeg de specificaties van de computer als u twijfelt.
  3. Sluit de bij het HP product meegeleverde HP faxkabel aan op de uitgang genaamd 1-LINE (of LINE) aan de achter/zij of voorkant van het HP product zoals hierboven getoond.
  4. Sluit de andere zijde van de HP faxkabel aan op één van de poorten (analoge uitgangen) van de A/D-converter, volgens de richtlijnen van de fabrikant van de converter.
  opmerking:
1 De NTBA en de A/D-converter zitten mogelijk in hetzelfde kastje. Meestal worden de namen op de apparaten aangegeven.
De poort op de A/D-converter kan gewoonlijk worden geprogrammeerd om direct een externe kiestoon te krijgen. Doorgaans verdient het aanbeveling de poort te programmeren op 'multicombi' modus of het equivalent daarvan. Volg de aanwijzingen voor het programmeren van poort in de handleiding van de fabrikant van de converter.
U kunt het HP product op elke poort van de A/D-converter aansluiten.
Op sommige A/D-converters kunnen aan de beschikbare poorten verschillende faxnummers worden toegewezen. Als uw converter deze mogelijkheid biedt, wordt de procedure in de handleiding uiteengezet.
U test als volgt of de configuratie werkt
  1. Controleer voordat u verder gaat of alle apparaten zijn ingeschakeld.
  2. Controleer of de invoerlade papier bevat en of de inktcartridges correct zijn geïnstalleerd.
  3. Volg de instructies op de installatieposter om uw HP product te configureren.
  4. Stel de 'automatisch beantwoord' functie in op Fax of Faxtel door het indrukken en loslaten van de knop 'automatisch beantwoorden' totdat de Fax of Faxtel modus verschijnt op het display.
  5. Vraag iemand om u een fax te sturen.
  6. Verstuur een fax naar een iemand.
Instellen van de fax met een telefoon -antwoord apparaat combinatie
Voer de onderstaande procedure uit om uw HP product en apparatuur aan te sluiten:
  1. Sluit de NTBA (Network Termination for Basic Access) aan op het telefoon wandcontact. Sluit de A/D-converter (analoog naar digitaal) en zo nodig andere ISDN-apparaten aan op de NTBA. Volg de aanwijzingen in de bijbehorende handleidingen.1
  2. Sluit de bij het HP product meegeleverde HP faxkabel aan op de uitgang genaamd 1-LINE (of LINE) aan de achter/zij of voorkant van het HP product zoals hierboven getoond.
  3. Sluit de andere zijde van de HP faxkabel aan op één van de poorten (analoge uitgangen) van de A/D-converter, volgens de richtlijnen van de fabrikant van de converter.
  4. Sluit een telefoonkabel aan op het antwoordapparaat met telefoon volgens de instructies van de telefoonfabrikant.
  5. Sluit de andere zijde van de telefoonkabel aan op de tweede poort (analoge uitgang) van de A/D-converter, volgens de richtlijnen van de fabrikant van de converter.
  opmerking:
1 De NTBA en de A/D-converter zitten mogelijk in hetzelfde kastje. Meestal worden de namen op de apparaten aangegeven.
De poort op de A/D-converter kan gewoonlijk worden geprogrammeerd om direct een externe kiestoon te krijgen. Doorgaans verdient het aanbeveling de poort te programmeren op 'multicombi' modus of het equivalent daarvan. Volg de aanwijzingen voor het programmeren van poort in de handleiding van de fabrikant van de converter.
U kunt het HP product op elke poort van de A/D-converter aansluiten.
Op sommige A/D-converters kunnen aan de beschikbare poorten verschillende faxnummers worden toegewezen. Als uw converter deze mogelijkheid biedt, wordt de procedure in de handleiding uiteengezet.
U test als volgt of de configuratie werkt
  1. Controleer voordat u verder gaat of alle apparaten zijn ingeschakeld.
  2. Controleer of de invoerlade papier bevat en of de inktcartridges correct zijn geïnstalleerd.
  3. Volg de instructies op de installatieposter om uw HP product te configureren.
  4. Stel de 'automatisch beantwoord' functie in op Fax of Faxtel door het indrukken en loslaten van de knop 'automatisch beantwoorden' totdat de Fax of Faxtel modus verschijnt op het display.
  5. Vraag iemand om u een fax te sturen.
  6. Verstuur een fax naar een iemand.
Instellen van de fax afzonderlijk van een een telefoon -antwoord apparaat combinatie
Voer de onderstaande procedure uit om uw HP product en apparatuur aan te sluiten:
  1. Sluit de NTBA (Network Termination for Basic Access) aan op het telefoon wandcontact. Sluit de A/D-converter (analoog naar digitaal) en zo nodig andere ISDN-apparaten aan op de NTBA. Volg de aanwijzingen in de bijbehorende handleidingen.1
  2. Bij het HP all-in-one product wordt een HP faxkabel meegeleverd; sluit deze aan op de uitgang aan de achterzijde van de machine zoals hierboven getoond.
  3. Sluit de bij het HP product meegeleverde HP faxkabel aan op de uitgang genaamd 1-LINE (of LINE) aan de achter/zij of voorkant van het HP product zoals hierboven getoond.
  4. Sluit een telefoonkabel aan op het antwoordapparaat volgens de instructies van de telefoonfabrikant.
  5. Sluit de andere zijde van de telefoonkabel aan op de tweede poort (analoge uitgang) van de A/D-converter, volgens de richtlijnen van de fabrikant van de converter.
  6. Sluit een telefoonkabel aan op de telefoon volgens de instructies van de telefoonfabrikant.
  7. Sluit de andere zijde van de telefoonkabel aan op de derde poort (analoge uitgang) van de A/D-converter, volgens de richtlijnen van de fabrikant van de converter.
  opmerking:
1 De NTBA en de A/D-converter zitten mogelijk in hetzelfde kastje. Meestal worden de namen op de apparaten aangegeven.
De poort op de A/D-converter kan gewoonlijk worden geprogrammeerd om direct een externe kiestoon te krijgen. Doorgaans verdient het aanbeveling de poort te programmeren op 'multicombi' modus of het equivalent daarvan. Volg de aanwijzingen voor het programmeren van poort in de handleiding van de fabrikant van de converter.
U kunt het HP product op elke poort van de A/D-converter aansluiten.
Op sommige A/D-converters kunnen aan de beschikbare poorten verschillende faxnummers worden toegewezen. Als uw converter deze mogelijkheid biedt, wordt de procedure in de handleiding uiteengezet.
U test als volgt of de configuratie werkt
  1. Controleer voordat u verder gaat of alle apparaten zijn ingeschakeld.
  2. Controleer of de invoerlade papier bevat en of de inktcartridges correct zijn geïnstalleerd.
  3. Volg de instructies op de installatieposter om uw HP product te configureren.
  4. Stel de 'automatisch beantwoord' functie in op Fax of Faxtel door het indrukken en loslaten van de knop 'automatisch beantwoorden' totdat de Fax of Faxtel modus verschijnt op het display.
  5. Vraag iemand om u een fax te sturen.
  6. Verstuur een fax naar een iemand.
Instellen van de fax met een PC en antwoordapparaat
Voer de onderstaande procedure uit om uw HP product en apparatuur aan te sluiten:
  1. Sluit de NTBA (Network Termination for Basic Access) aan op het telefoon wandcontact. Sluit de A/D-converter (analoog naar digitaal), het ISDN-modem en zo nodig andere ISDN-apparaten aan op de NTBA. Volg de aanwijzingen in de bijbehorende handleidingen.1
  2. Sluit de pc aan op het ISDN-modem volgens de instructies in de bijbehorende handleidingen. Het ISDN-modem kan extern zijn of zich intern in de computer bevinden; raadpleeg de specificaties van de computer als u twijfelt.
  3. Sluit de bij het HP product meegeleverde HP faxkabel aan op de uitgang genaamd 1-LINE (of LINE) aan de achter/zij of voorkant van het HP product zoals hierboven getoond.
  4. Sluit de andere zijde van de HP faxkabel aan op één van de poorten (analoge uitgangen) van de A/D-converter, volgens de richtlijnen van de fabrikant van de converter.
  5. Sluit een telefoonkabel aan op het aparte antwoordapparaat volgens de instructies van de telefoonfabrikant.
  6. Sluit de andere zijde van deze telefoonkabel aan op een tweede analoge uitgang, volgens de richtlijnen van de fabrikant van de converter.
  opmerking:
1 De NTBA en de A/D-converter zitten mogelijk in hetzelfde kastje. Meestal worden de namen op de apparaten aangegeven.
De poort op de A/D-converter kan gewoonlijk worden geprogrammeerd om direct een externe kiestoon te krijgen. Doorgaans verdient het aanbeveling de poort te programmeren op 'multicombi' modus of het equivalent daarvan. Volg de aanwijzingen voor het programmeren van poort in de handleiding van de fabrikant van de converter.
U kunt het HP product op elke poort van de A/D-converter aansluiten.
Op sommige A/D-converters kunnen aan de beschikbare poorten verschillende faxnummers worden toegewezen. Als uw converter deze mogelijkheid biedt, wordt de procedure in de handleiding uiteengezet.
U test als volgt of de configuratie werkt
  1. Controleer voordat u verder gaat of alle apparaten zijn ingeschakeld.
  2. Controleer of de invoerlade papier bevat en of de inktcartridges correct zijn geïnstalleerd.
  3. Volg de instructies op de installatieposter om uw HP product te configureren.
  4. Stel de 'automatisch beantwoord' functie in op Fax of Faxtel door het indrukken en loslaten van de knop 'automatisch beantwoorden' totdat de Fax of Faxtel modus verschijnt op het display.
  5. Vraag iemand om u een fax te sturen.
  6. Verstuur een fax naar een iemand.
Instellen van de fax met een PC en telefoon
Voer de onderstaande procedure uit om uw HP product en apparatuur aan te sluiten:
  1. Sluit de NTBA (Network Termination for Basic Access) aan op het telefoon wandcontact. Sluit de A/D-converter (analoog naar digitaal), het ISDN-modem en zo nodig andere ISDN-apparaten aan op de NTBA. Volg de aanwijzingen in de bijbehorende handleidingen.1
  2. Sluit de pc aan op het ISDN-modem volgens de instructies in de bijbehorende handleidingen. Het ISDN-modem kan extern zijn of zich intern in de computer bevinden; raadpleeg de specificaties van de computer als u twijfelt.
  3. Sluit de bij het HP product meegeleverde HP faxkabel aan op de uitgang genaamd 1-LINE (of LINE) aan de achter/zij of voorkant van het HP product zoals hierboven getoond.
  4. Sluit de andere zijde van de HP faxkabel aan op één van de poorten (analoge uitgangen) van de A/D-converter, volgens de richtlijnen van de fabrikant van de converter.
  5. Sluit een telefoonkabel aan op de telefoon volgens de instructies van de telefoonfabrikant.
  6. Sluit de andere zijde van deze telefoonkabel aan op een tweede analoge uitgang, volgens de richtlijnen van de fabrikant van de converter.
  opmerking:
1 De NTBA en de A/D-converter zitten mogelijk in hetzelfde kastje. Meestal worden de namen op de apparaten aangegeven.
De poort op de A/D-converter kan gewoonlijk worden geprogrammeerd om direct een externe kiestoon te krijgen. Doorgaans verdient het aanbeveling de poort te programmeren op 'multicombi' modus of het equivalent daarvan. Volg de aanwijzingen voor het programmeren van poort in de handleiding van de fabrikant van de converter.
U kunt het HP product op elke poort van de A/D-converter aansluiten.
Op sommige A/D-converters kunnen aan de beschikbare poorten verschillende faxnummers worden toegewezen. Als uw converter deze mogelijkheid biedt, wordt de procedure in de handleiding uiteengezet.
U test als volgt of de configuratie werkt
  1. Controleer voordat u verder gaat of alle apparaten zijn ingeschakeld.
  2. Controleer of de invoerlade papier bevat en of de inktcartridges correct zijn geïnstalleerd.
  3. Volg de instructies op de installatieposter om uw HP product te configureren.
  4. Stel de 'automatisch beantwoord' functie in op Fax of Faxtel door het indrukken en loslaten van de knop 'automatisch beantwoorden' totdat de Fax of Faxtel modus verschijnt op het display.
  5. Vraag iemand om u een fax te sturen.
  6. Verstuur een fax naar een iemand.
Instellen van de fax met een PC en een telefoon -antwoord apparaat combinatie
Voer de onderstaande procedure uit om uw HP product en apparatuur aan te sluiten:
  1. Sluit de NTBA (Network Termination for Basic Access) aan op het telefoon wandcontact. Sluit de A/D-converter (analoog naar digitaal), het ISDN-modem en zo nodig andere ISDN-apparaten aan op de NTBA. Volg de aanwijzingen in de bijbehorende handleidingen.1
  2. Sluit de pc aan op het ISDN-modem volgens de instructies in de bijbehorende handleidingen. Het ISDN-modem kan extern zijn of zich intern in de computer bevinden; raadpleeg de specificaties van de computer als u twijfelt.
  3. Sluit de bij het HP product meegeleverde HP faxkabel aan op de uitgang genaamd 1-LINE (of LINE) aan de achter/zij of voorkant van het HP product zoals hierboven getoond.
  4. Sluit de andere zijde van de HP faxkabel aan op één van de poorten (analoge uitgangen) van de A/D-converter, volgens de richtlijnen van de fabrikant van de converter.
  5. Sluit een telefoonkabel aan op het antwoordapparaat met telefoon volgens de instructies van de telefoonfabrikant.
  6. Sluit de andere zijde van deze telefoonkabel aan op een tweede analoge uitgang, volgens de richtlijnen van de fabrikant van de converter.
  opmerking:
1 De NTBA en de A/D-converter zitten mogelijk in hetzelfde kastje. Meestal worden de namen op de apparaten aangegeven.
De poort op de A/D-converter kan gewoonlijk worden geprogrammeerd om direct een externe kiestoon te krijgen. Doorgaans verdient het aanbeveling de poort te programmeren op 'multicombi' modus of het equivalent daarvan. Volg de aanwijzingen voor het programmeren van poort in de handleiding van de fabrikant van de converter.
U kunt het HP product op elke poort van de A/D-converter aansluiten.
Op sommige A/D-converters kunnen aan de beschikbare poorten verschillende faxnummers worden toegewezen. Als uw converter deze mogelijkheid biedt, wordt de procedure in de handleiding uiteengezet.
U test als volgt of de configuratie werkt
  1. Controleer voordat u verder gaat of alle apparaten zijn ingeschakeld.
  2. Controleer of de invoerlade papier bevat en of de inktcartridges correct zijn geïnstalleerd.
  3. Volg de instructies op de installatieposter om uw HP product te configureren.
  4. Stel de 'automatisch beantwoord' functie in op Fax of Faxtel door het indrukken en loslaten van de knop 'automatisch beantwoorden' totdat de Fax of Faxtel modus verschijnt op het display.
  5. Vraag iemand om u een fax te sturen.
  6. Verstuur een fax naar een iemand.
Instellen van de fax met een PC afzonderlijk van een telefoon -antwoord apparaat combinatie
Voer de onderstaande procedure uit om uw HP product en apparatuur aan te sluiten:
  1. Sluit de NTBA (Network Termination for Basic Access) aan op het telefoon wandcontact. Sluit de A/D-converter (analoog naar digitaal), het ISDN-modem en zo nodig andere ISDN-apparaten aan op de NTBA. Volg de aanwijzingen in de bijbehorende handleidingen.1
  2. Sluit de pc aan op het ISDN-modem volgens de instructies in de bijbehorende handleidingen. Het ISDN-modem kan extern zijn of zich intern in de computer bevinden; raadpleeg de specificaties van de computer als u twijfelt.
  3. Sluit de bij het HP product meegeleverde HP faxkabel aan op de uitgang genaamd 1-LINE (of LINE) aan de achter/zij of voorkant van het HP product zoals hierboven getoond.
  4. Sluit de andere zijde van de HP faxkabel aan op één van de poorten (analoge uitgangen) van de A/D-converter, volgens de richtlijnen van de fabrikant van de converter.
  5. Sluit een telefoonkabel aan op het aparte antwoordapparaat volgens de instructies van de telefoonfabrikant.
  6. Sluit de andere zijde van deze telefoonkabel aan op een tweede analoge uitgang, volgens de richtlijnen van de fabrikant van de converter.
  7. Sluit een telefoonkabel aan op de telefoon volgens de instructies van de telefoonfabrikant.
  8. Sluit de andere zijde van deze telefoonkabel aan op een derde analoge uitgang, volgens de richtlijnen van de fabrikant van de converter.
  opmerking:
1 De NTBA en de A/D-converter zitten mogelijk in hetzelfde kastje. Meestal worden de namen op de apparaten aangegeven.
De poort op de A/D-converter kan gewoonlijk worden geprogrammeerd om direct een externe kiestoon te krijgen. Doorgaans verdient het aanbeveling de poort te programmeren op 'multicombi' modus of het equivalent daarvan. Volg de aanwijzingen voor het programmeren van poort in de handleiding van de fabrikant van de converter.
U kunt het HP product op elke poort van de A/D-converter aansluiten.
Op sommige A/D-converters kunnen aan de beschikbare poorten verschillende faxnummers worden toegewezen. Als uw converter deze mogelijkheid biedt, wordt de procedure in de handleiding uiteengezet.
U test als volgt of de configuratie werkt
  1. Controleer voordat u verder gaat of alle apparaten zijn ingeschakeld.
  2. Controleer of de invoerlade papier bevat en of de inktcartridges correct zijn geïnstalleerd.
  3. Volg de instructies op de installatieposter om uw HP product te configureren.
  4. Stel de 'automatisch beantwoord' functie in op Fax of Faxtel door het indrukken en loslaten van de knop 'automatisch beantwoorden' totdat de Fax of Faxtel modus verschijnt op het display.
  5. Vraag iemand om u een fax te sturen.
  6. Verstuur een fax naar een iemand.