• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP All-in-One printers - Driverondersteuning voor het Linux besturingssysteem

Driverondersteuning voor het Linux besturingssysteem
Voor downloads voor Linux wordt u door HP doorverwezen naar een andere website. Als u stuurprogramma's voor Linux wilt downloaden, wordt u naar een website buiten de website van HP klantondersteuning verwezen. Klik op de koppeling op deze pagina als u door wilt gaan.