• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Photosmart A520 serie printer - Een uitlijningspagina afdrukken

Een uitlijningspagina wordt gebruikt om de printcartridge uit te lijnen. Het afdrukken van een uitlijningspagina kan helpen bij het corrigeren van problemen met de kwaliteit van afbeeldingen omdat hiermee de spuitmondjes worden uitgelijnd. In dit document wordt uitgelegd hoe u een uitlijningspagina afdrukt vanaf het bedieningspaneel van de printer en vanaf de computer. Er wordt ook een beschrijving van de uitlijningspagina gegeven.
  opmerking:
De printer zal automatisch proberen een uitlijningspagina af te drukken wanneer er voor de eerste keer een nieuwe cartridge in de printer wordt geplaatst.
Uitlijningspagina's moeten niet te vaak worden afgedrukt. Het onnodig afdrukken van een uitlijningspagina kost veel inkt en hierdoor zal de cartridge minder lang meegaan.
  1. Verwijder eventuele geheugenkaarten als deze zijn geplaatst.
  2. Gebruik de pijlen () om Cartridge uitlijnen te markeren.
  3. Klik op Afdrukken om te beginnen met het uitlijnen van de printcartridge.
  4. Volg daarna de aanwijzingen op het scherm.
  1. Plaats een vel HP Advanced Photo Paper in de invoerlade.
  2. Open het dialoogvenster Werkset.
  3. Klik op De printcartridges uitlijnen.
  4. Klik op Uitlijnen en volg de instructies op het scherm.
In de afbeelding wordt de uitlijningspagina van de printer weergegeven waarop de basiskwaliteit van de printer wordt getoond.
Afbeelding : Uitlijningspagina van de HP Photosmart A520 serie
De vinkjes geven aan dat de printcartridge op de juiste manier is geïnstalleerd en goed functioneert.
Als er links van een van de balken een "X" wordt afgedrukt, moet u de printcartridge opnieuw uitlijnen. Als de "X" opnieuw wordt weergegeven, moet u de printcartridge vervangen.