HP Deskjet D2430, D2445, D2460 en D2468 printers - Het apparaat installeren (hardware)

Inleiding
In dit document wordt uitgelegd hoe u de onderdelen van het apparaat installeert. Voer deze stappen uit voordat u de software voor het apparaat op uw pc installeert.
Installeer het product
Voer de volgende stappen in de aangegeven volgorde uit.
Stap één: Verwijder het verpakkingsmateriaal
Verwijder alle tape en verpakkingsmateriaal aan de buitenzijde en binnenzijde van het apparaat.
  1. Verwijder het plakband aan de buitenkant van de klep en open deze.
  2. Trek de papierlade omlaag.
  3. Verwijder het verpakkingsmateriaal aan de binnenkant van het product, inclusief het verpakkingsmateriaal van het printmechanisme.
    Afbeelding : Haal het apparaat uit de verpakking
    Haal het apparaat uit de verpakking
  1. Verwijder de verpakkingstape
  2. Verwijder het verpakkingsmateriaal
Stap twee: Sluit het meegeleverde netsnoer en de netadapter aan
Afbeelding : Het netsnoer aansluiten
Het netsnoer aansluiten
  1. Sluit het netsnoer vanaf de netvoeding aan op de achterzijde van het apparaat.
  2. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de netvoeding.
  3. Sluit het andere uiteinde van het netsnoer aan op een geaard stopcontact.
Stap drie: Schakel het apparaat in
Druk op de aan/uit-knop () om het apparaat in te schakelen.
Afbeelding : Locatie van de aan/uit-knop
Locatie van de aan/uit-knop
Stap vier: Plaats het papier in de lade
Volg deze stappen om gewoon papier of fotopapier in de lade te plaatsen.
  1. Draai het verlengstuk van de papierlade om zodat het parallel met de papierlade is.
    Afbeelding : Verschuif het verlengstuk van de papierlade in de juiste positie
    Verschuif het verlengstuk van de papierlade in de juiste positie
  2. Sluit het deksel.
  3. Druk het lipje aan de bovenkant van de papierbreedtegeleider in en schuif vervolgens de papierbreedtegeleider helemaal naar links.
    Afbeelding : De papierbreedtegeleider verschuiven
    De papierbreedtegeleider verschuiven
  4. Plaats een kleine stapel papier in de papierlade en schuif vervolgens de papierbreedtegeleider stevig tegen de stapel aan.
    Afbeelding : Schuif de papierbreedtegeleider tegen de stapel
    Schuif de papierbreedtegeleider tegen de stapel
  5. Sluit het deksel.
  1. Draai het verlengstuk van de papierlade om zodat het parallel met de papierlade is.
    Afbeelding : Verschuif het verlengstuk van de papierlade in de juiste positie
    Verschuif het verlengstuk van de papierlade in de juiste positie
  2. Sluit het deksel.
  3. Druk het lipje aan de bovenkant van de papierbreedtegeleider in en schuif vervolgens de papierbreedtegeleider helemaal naar links.
    Afbeelding : De papierbreedtegeleider verschuiven
    De papierbreedtegeleider verschuiven
  4. Plaats het fotopapier tegen de rechterkant van de lade. Plaats de bedrukte zijde naar beneden, met de korte rand naar het apparaat gericht.
    Afbeelding : Plaats fotopapier
    Plaats fotopapier
      opmerking:
    Controleer dat de afscheurrand niet in de richting van het apparaat wijst als u fotopapier met een afscheurrand gebruikt.
  5. Schuif het papier zo ver mogelijk in het apparaat.
  6. Schuif de papiergeleider stevig tegen de rand van het papier.
Stap vijf: Installeer de cartridges
  1. Haal de cartridge uit de verpakking en verwijder voorzichtig de plastic tape.
    Afbeelding : Verwijder de plastic tape
    Verwijder de plastic tape
      let op:
    Raak de koperen contactpunten op de achterkant van de cartridge of de spuitmondjes aan de onderkant van de cartridge niet aan. Het aanraken van de contactpunten of de spuitmondjes kan de cartridge beschadigen.
      Afbeelding : Raak de spuitmondjes of de contactpunten op de cartridge niet aan
      Raak de koperen contactpunten of de spuitmondjes op de cartridge niet aan.
    1. Spuitmondjes
    2. Koperen contactpunten
  2. Open de klep en wacht totdat het printmechanisme zich naar het midden van het apparaat verplaatst. Wacht totdat het printmechanisme inactief is en stilstaat.
  3. Houd de drie-kleuren cartridge voor de linkersleuf, met de koperen contactpunten naar beneden en naar de printer gericht.
    Afbeelding : Plaats de cartridges
    Plaats de cartridges
  4. Plaats de cartridge in de sleuf met de voorkant van de cartridge enigszins omhoog gericht.
  5. Druk de cartridge stevig aan totdat deze vastklikt.
  6. Herhaal stap 2 tot en met 4 voor de zwarte cartridge. Plaats de zwarte cartridge in de sleuf aan de rechterzijde.
      opmerking:
    Mogelijk is bij uw apparaat geen zwarte cartridge inbegrepen. Er is geen zwarte cartridge nodig om het apparaat te laten functioneren.
  7. Sluit het deksel.