HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Problemen met verzending naar een netwerkmap

Problemen met netwerkmappen
Probleem
Oorzaak
Oplossing
Geen van de gebruikers kan taken opslaan in de netwerkmap.
Mogelijk is er een firewall actief.
Als IPsec is ingeschakeld, stoort dit mogelijk de functies voor digitaal verzenden. Probeer het met uitgeschakelde IPsec.
Mogelijk is de server uitgeschakeld.
Controleer of de server aan staat.
Een bepaalde gebruiker kan geen taken opslaan in de netwerkmap.
Op de map zijn beperkingen voor schrijfrechten van toepassing.
Als de schrijfrechten voor de map zijn beperkt, moet u zich weer aanmelden om een bestand in die map op te slaan.
Als u de taak wilt verzenden naar een map die niet behoort tot de mappen met snelle toegang, is mogelijk het pad naar de map onjuist.
Controleer of u het juiste netwerkpad hebt ingevoerd.
Als u een map hebt opgegeven door het pad naar een map met snelle toegang te bewerken, hebt u mogelijk geen rechten voor de nieuwe map.
Controleer of u rechten hebt voor het opslaan van taken in deze map.
De gebruiker is mogelijk niet geverifieerd door de netwerkserver.
Controleer of de gebruiker beschikt over de vereiste aanmeldgegevens voor toegang tot de server waarop zich de netwerkmap bevindt.
Mogelijk heeft de gebruiker een bestandstype opgegeven dat niet wordt ondersteund.
Probeer het bestand op te slaan met een andere extensie.
Er is geen waarschuwing ontvangen, ook al is de optie hiervoor wel geselecteerd.
Mogelijk is het standaard e‑mailadres niet ingesteld of klopt het adres niet.
Meld u aan bij het apparaat en controleer of het e‑mailadres voor de waarschuwingsoptie klopt.