• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Menu Herstellen

Menu Herstellen
Menu-item
Waarden
Omschrijving
Lokaal adresboek wissen
Hiermee kunt u alle adressen wissen uit de adresboeken die op het apparaat zijn opgeslagen.
  opmerking:
Hiermee worden de adressen die zijn opgeslagen in mappen op het netwerk niet gewist.
Faxactiviteitenlog wissen
Hiermee kunt u alle gebeurtenissen uit het faxactiviteitenlog wissen.
Fabriekstelecominstelling herstellen
Met deze optie kunt u de faxinstellingen in het menu Begininstellingen die betrekking hebben op de telefoon terugzetten naar de fabrieksinstellingen.
Fabrieksinstellingen herstellen
Met deze functie kunt u alle instellingen van het menu Beheer terugzetten naar de fabriekinstellingen.
Privé-gegevens wissen
Snel wissen
Met deze functie worden de gegevens in één stap gewist. Dit proces overschrijft de gegevens in het geheugen, maar het is mogelijk om deze gegevens later te herstellen.
Het proces kan enkele uren in beslag nemen. In deze tijd is het apparaat niet toegankelijk.
Wissen en opschonen
Met deze functie wist u de gegevens op de harde schijf volgens een beveiligingsnorm van het Amerikaanse Ministerie van Defensie. Het proces volgt drie stappen en de gegevens zijn later onmogelijk te herstellen.
Gebruik deze procedure voordat u het apparaat verkoopt of terugbrengt voor een upgrade. Koppel de netwerkkabel af, zodat de gegevens over uw netwerk ook worden gewist.
Dit proces kan een hele dag of nacht in beslag nemen. In deze tijd is het apparaat niet toegankelijk.