HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Configuraties

Het apparaat is leverbaar in twee modellen. De HP CM8060 Color MFP with Edgeline Technology heeft een afdruk- en kopieersnelheid van maximaal 60 pagina's per minuut. De HP CM8050 Color MFP with Edgeline Technology heeft een afdruk- en kopieersnelheid van maximaal 50 pagina's per minuut. Alle overige kenmerken zijn voor beide modellen hetzelfde.
Beide modellen kunnen met verscheidene optionele accessoires worden uitgerust.