• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP Officejet Pro L7500, L7600 en L7700 All-in-One printerseries - De cartridges en printkoppen installeren

Inleiding

Volg de instructies in de aangegeven volgorde om de cartridges en de printkoppen voor de eerste keer te installeren.

Video over het installeren van cartridges en printkoppen

In de volgende video ziet u hoe u een printkop vervangt.
opmerking:
Het product dat in de video wordt getoond, is de Officejet Pro L7780. De buitenkant van het product kan er anders uitzien, maar de stappen zijn vergelijkbaar met de stappen voor uw product.
Als de video niet correct wordt weergegeven of als u de video in een ander formaat wilt bekijken, klikt u hier om de video op YouTube af te spelen.

De inktcartridges en de printkoppen installeren

Stap één: De cartridges installeren

De HP All-in-One werkt alleen als alle vier de cartridges correct zijn geïnstalleerd.
Voer deze stappen uit om de cartridge te installeren.
  1. Open de klep van de cartridges.
  2. Haal elke cartridge uit de verpakking.
  3. Kijk welke cartridge bij welke kleurgecodeerde houder hoort en plaats de cartridge vervolgens in de houder.
  4. Duw de cartridges stevig omlaag totdat ze op hun plaats klikken.
  5. Sluit de cartridgeklep.
      Afbeelding : De cartridges installeren
      De cartridges installeren
    1. Open de klep van de cartridges.
    2. Haal de cartridges uit de verpakking.
    3. Installeer de cartridges.
    4. Sluit de cartridgeklep.

Stap twee: Installeer de printkoppen

Voer deze stappen uit om de printkoppen te installeren.
  1. Open de bovenklep van de printer. Houd de OK-knop ingedrukt totdat het printmechanisme zich naar links verplaatst.
      let op:
    Wacht totdat het printmechanisme zich naar de linkerkant van de printer beweegt voordat u verder gaat. Als de wagen met cartridges niet automatisch naar links beweegt, schakelt u de printer uit en weer in. Houd vervolgens de knop OK opnieuw ingedrukt. De printkop kan beschadigd raken als het printmechanisme zich niet uiterst links bevindt voor installatie.
    Afbeelding : De bovenklep openen
    De bovenklep openen
  2. Verwijder de kartonnen verpakking van het printmechanisme van de printkop wanneer u printkoppen voor het eerst installeert.
    Afbeelding : Verwijder de kartonnen verpakking.
    Verwijder de kartonnen verpakking.
  3. Til de vergrendeling van de printkop omhoog.
    Afbeelding : De vergrendeling van de printkop omhoogtillen
    Weergave met omhoog geplaatste vergrendeling van de printkop
  4. Voordat u een printkop installeert, schudt u hem minimaal zes keer op en neer terwijl de printkop nog in de verpakking zit.
    Afbeelding : De printkop zes keer schudden
    De printkop zes keer schudden
  5. Haal de nieuwe printkop uit de verpakking en verwijder de oranje beschermkapjes.
      let op:
    Schud de printkoppen niet nadat u de kapjes hebt verwijderd.
    Afbeelding : Pak de printkop uit en verwijder de oranje kapjes
    Pak de printkop uit en verwijder de oranje kapjes
  6. Plaats de printkop in de kleurgecodeerde houder. Het label op de printkop moet overeenkomen met het label op de vergrendeling van de printkop.
    Afbeelding : De printkoppen plaatsen
    De printkoppen plaatsen
  7. Druk stevig op de printkop om er zeker van te zijn dat er goed contact wordt gemaakt.
  8. Trek de vergrendeling van de printkop helemaal naar voren en druk deze vervolgens omlaag om ervoor te zorgen dat de vergrendeling goed vast zit.
    opmerking:
    Het kan zijn dat u enige druk moet uitoefenen om de vergrendeling vast te maken.
    Afbeelding : De vergrendeling sluiten
    De vergrendeling sluiten
  9. Sluit de bovenklep.
    Afbeelding : De bovenklep sluiten
    De bovenklep sluiten

Stap drie: De printkoppen uitlijnen

Wanneer u een nieuwe printkop installeert, lijnt de printer de printkoppen automatisch uit om de beste printkwaliteit te garanderen. Als de printer de uitlijningspagina niet automatisch afdrukt, start u het uitlijningsproces handmatig.
Als u de HP software heeft geïnstalleerd die met de printer werd meegeleverd, dan kunt u de instructies gebruiken die onder in de linkerkolom staan. Indien niet, kunt u de instructies in de rechterkolom gebruiken.
De HP software is geïnstalleerd
Geen HP software
  1. Zorg ervoor dat u ongebruikt wit papier in de printer plaatst.
  2. Open HP Solution Center, klik vervolgens op Instellingen en vervolgens op Printer Toolbox.
  3. Selecteer het tabblad Services en klik vervolgens op De printkoppen uitlijnen.
    Afbeelding : Printkoppen uitlijnen
  4. Het venster Printkoppen uitlijnen opent. Klik op Uitlijnen. De printer drukt de uitlijningspagina af.
  1. Zorg ervoor dat u ongebruikt wit papier in de printer plaatst.
  2. Druk op de knop Instellingen op het bedieningspaneel en druk vervolgens op 6 op het toetsenblok of scroll naar Tools.
  3. Druk op het cijfer 4 op het toetsenbord of scroll naar Printer uitlijnen.
  4. Druk op Ok en druk vervolgens opnieuw op OK wanneer de uitlijning door kan gaan.