HP Officejet Pro L7700 all-in-one printerserie - Installatie van de all-in-one (hardware)

Inleiding
In dit document wordt uitgelegd hoe u de onderdelen van het apparaat installeert. Voer deze stappen uit voordat u de software voor het apparaat op uw pc installeert.
In dit document vindt u de volgende stappen om het product te installeren:
  • Haal de all-in-one uit de verpakking
  • Installeer de duplexmodule en overlay voor het bedieningspaneel
  • Bevestig de tweede papierlade
  • Installeer de documentinvoerlade
  • Installeer de cartridges
  • De printkoppen installeren
  • Sluit het netsnoer en de adapter aan
  • Selecteer een taal en een regio
  • Stel de datum en tijd in
  • Laad gewoon papier
  • Sluit het telefoonsnoer aan
De all-in-one installeren
Voer de volgende stappen in de aangegeven volgorde uit.
Verwijder alle tape en verpakkingsmateriaal van het apparaat en de accessoires.
  let op:
Vergeet niet het kartonnen verpakkingsmateriaal uit het gedeelte van de printkop te verwijderen.
Afbeelding : Verwijder het verpakkingsmateriaal
Verwijder de tape van de boven- en voorkant van het apparaat. Til de klep omhoog en verwijder de tape bovenaan rechts en het kartonnen vierkant bovenaan links.
Met de duplexmodule kunt u beide zijden van een vel papier bedrukken. Alleen als de overlay van het bedieningspaneel stevig vastzit, kan het apparaat naar behoren functioneren. Gebruik de volgende stappen om deze onderdelen te installeren.
  1. Druk op de knoppen op de achterklep en verwijder vervolgens de klep van het apparaat.
  2. Schuif de duplexmodule in het apparaat totdat deze op zijn plaats wordt vergrendeld. Druk niet op de knoppen aan de zijkanten van de duplexmodule terwijl u deze in de printer installeert. Gebruik de knoppen alleen voor het verwijderen van de duplexmodule.
    Afbeelding : De duplexmodule installeren
    Verwijder de toegangsklep aan de achterkant en schuif de duplexmodule naar binnen
  3. Als het voorplaatje van het bedieningspaneel nog niet bevestigd is, dient u het voorplaatje op de juiste plek te leggen over de knoppen aan de bovenkant van het apparaat en het vervolgens stevig vast te klikken.
    Afbeelding : Het voorplaatje op de juiste plek leggen
    Leg het voorplaatje zodanig dat het precies over de knoppen op het bedieningspaneel past
Lade 2 kan maximaal 350 vel papier bevatten.
  1. Verwijder de tape en het verpakkingsmateriaal uit Lade 2.
    Afbeelding : Tape en verpakkingsmateriaal verwijderen
    Verwijder de tape en stukjes karton uit de tweede lade
  2. Controleer of het apparaat uit staat en niet aangesloten is op de voeding, plaats het apparaat vervolgens bovenop de lade.
      let op:
    Zorg dat uw vingers en handen zich niet onder het apparaat bevinden.
    Afbeelding : Lade 2 bevestigen
    Zet het apparaat voorzichtig terug bovenop lade 2
  1. Til het deksel aan de bovenkant van het apparaat op.
  2. Schuif de automatische documentinvoer in de sleuf.
  3. Sluit de bovenklep.
Afbeelding : De automatische documentinvoer installeren
Breng de bovenste klep aan de linkerkant omhoog en plaats de automatische documentinvoer
De printer werkt alleen als alle vier inktcartridges op de juiste wijze zijn geplaatst.
  1. Open de klep van de cartridges.
  2. Haal elke cartridge uit de verpakking.
  3. Kijk welke cartridge bij welke kleurgecodeerde houder hoort en plaats de cartridge vervolgens in de houder. Druk de cartridges stevig omlaag totdat ze op hun plek vast klikken.
  4. Sluit de klep van de cartridges.
Afbeelding : Plaats de cartridges
Open de cartridgeklep linksonderaan en schuif de cartridges in de juiste houders
  1. Open de bovenklep.
    Afbeelding : Open de klep
    Breng de bovenklep van het apparaat omhoog
  2. Til de vergrendeling van de printkop omhoog.
    Afbeelding : Til de vergrendeling van de printkop omhoog
    Til de vergrendeling van de printkophouder aan de linkerzijde omhoog
  3. Schud de verpakking van de printkop snel zes of meer keren voordat u hem opent.
    Afbeelding : Schud de verpakking van de printkop
    Schud de printkop in de verpakking minstens zes keer
      let op:
    Schud de printkoppen niet nadat u de oranje beschermkapjes hebt verwijderd.
  4. Haal de nieuwe printkop uit de verpakking en verwijder de beschermkapjes.
    Afbeelding : Haal de printkop uit de verpakking en verwijder de beschermkapjes
    Verwijder de printkop uit de verpakking en trek vervolgens de twee beschermkapjes los
  5. Plaats de printkop in de kleurgecodeerde sleuf. Druk stevig op de printkop om er zeker van te zijn dat er goed contact wordt gemaakt.
    Afbeelding : Plaats de printkop
    Plaats de printkop met de vlakke zijde omhoog gericht in de houder van de printkop.
  6. Trek de vergrendeling van de printkop helemaal naar voren, en druk deze vervolgens omlaag om u ervan te verzekeren dat de vergrendeling goed vast zit. Het kan zijn dat u enigszins druk moet uitoefenen om de vergrendeling vast te maken.
  7. Sluit de bovenklep.
    Afbeelding : Maak de vergrendeling vast en sluit de klep
    Druk de vergrendeling omlaag over de printkop en sluit vervolgens de klep van het apparaat.
  let op:
Druk stevig op de printkoppen om er zeker van te zijn dat er goed contact wordt gemaakt voordat u de vergrendeling sluit.
  1. Sluit het netsnoer en de adapter op het apparaat aan.
  2. Sluit het andere uiteinde van het netsnoer aan op een stopcontact.
    Afbeelding : Sluit het netsnoer aan
    Sluit het netsnoer aan op de opening linksboven aan de achterkant van het apparaat, sluit de bevestigde adapter aan op het verlengstuk en steek het verlengstuk vervolgens in het stopcontact.
  3. Druk op het bedieningspaneel op de knop Aan () om het apparaat in te schakelen.
    Afbeelding : Schakel het apparaat in
    Druk op de ronde aan-knop bovenaan in de hoek van het bedieningspaneel.
Met de instelling van de taal bepaalt u in welke taal het apparaat berichten weergeeft op het scherm. U kunt deze instellingen op elk gewenst moment wijzigen, met behulp van deze stappen. Navigeer met de pijltoetsen rond de OK-knop op het bedieningspaneel naar uw selecties.
Selecteer uw taal als volgt:
  1. Druk op Instellingen.
  2. Selecteer Voorkeuren en druk vervolgens op OK.
  3. Selecteer Taal instellen en druk vervolgens op OK.
  4. Blader door de Talen. Wanneer de gewenste taal wordt weergegeven, drukt u op OK.
  5. Als u wordt gevraagd om de taal te bevestigen, drukt u op Ja of Nee en vervolgens drukt u op OK.
De instelling land/regio bepaalt de standaardpapierformaten en de lay-outs voor afdruktaken. U kunt de instellingen op elk gewenst moment wijzigen, met behulp van deze stappen.
U selecteert uw land/regio als volgt:
  1. Druk op Instellingen.
  2. Selecteer Voorkeuren en druk vervolgens op OK.
  3. Selecteer Land/regio instellen en druk vervolgens op OK.
  4. Blader door de landen/regio's. Druk op OK als het gewenste land of de gewenste regio verschijnt.
  5. Als u wordt gevraagd om het land/regio te bevestigen, drukt u op Ja of Nee en vervolgens drukt u op OK.
Navigeer met de pijltoetsen rond de OK-knop op het bedieningspaneel naar uw selecties.
  1. Druk op Instellingen.
  2. Selecteer Tools en druk vervolgens op OK.
  3. Selecteer Datum en tijd en druk vervolgens op OK.
  4. Volg de berichten op het scherm om de correcte datum en tijd in te voeren met behulp van het numerieke toetsenbord. Typ het uur in het 24-uurs formaat. Gebruik de pijltoetsen om de cursor als nodig te verplaatsen.
  5. Druk op OK en bevestig vervolgens als u dit gevraagd wordt.
Plaats het papier als erom wordt gevraagd.
  1. Trek de uitvoerlade naar boven.
    Afbeelding : Til de uitvoerlade omhoog
    Til de uitvoerlade omhoog om bij de onderliggende invoerlade te komen.
  2. Plaats maximaal 250 vellen papier in lade 1, met de afdrukzijde omlaag, langs de rechterkant van de lade. Zorg ervoor dat de stapel papier tegen de rechterkant en de achterkant van de lade ligt en niet voorbij de lijnmarkering van de lade komt.
    Afbeelding : Plaats papier en lijn het uit
    Schuif de papierstapel naar binnen langs de rechterkant van de invoerlade en schuif vervolgens de lengte- en breedtegeleiders naar binnen.
      opmerking:
    U kunt alleen gewoon papier in lade 2 plaatsen.
  3. Schuif de papiergeleiders naar binnen totdat ze stevig tegen het papier zitten.
  4. Laat de uitvoerlade zakken en trek het verlengstuk van de uitvoerlade naar voren.
    Afbeelding : Schuif de uitvoerlade uit
    Trek het verlengstuk van de uitvoerlade via de voorkant van de lade naar buiten
  5. Druk op de knop OK.
Voor de best mogelijke afdrukkwaliteit initialiseert het apparaat de printkoppen en lijnt het deze uit. Dit proces duurt ongeveer 12 minuten. Hierna print het apparaat de uitlijningspagina's.
Afbeelding : De uitlijningspagina's worden afgedrukt
De uitlijningspagina's worden afgedrukt en liggen in de uitvoerlade
Sluit een kant van de meegeleverde telefoonkabel aan op een van de faxpoorten aan de achterkant van het apparaat en sluit de andere kant van de kabel op een muuraansluiting aan.
    Afbeelding : Achteraanzicht van de HP all-in-one
    Verbindingspoorten aan de achterkant van het apparaat
  1. Aansluiting netvoeding
  2. Ethernet-netwerkpoort
  3. USB-poort aan de achterkant
  4. Faxpoorten