De voorklep verwijderen in HP Pavilion Media Center TV m7000/8000 desktop-pc's serie

Dit document is alleen van toepassing op HP desktop-pc's met de volgende pc-behuizing:
Voordat u begint
  • Zet de pc uit, koppel alle kabels los en zet de pc op een leeg, vlak en stevig werkblad op een vloer zonder vloerbedekking.
  • HP raadt u ten zeerste aan een antistatische polsband en een mat van geleidend schuim te gebruiken wanneer u aan de computer werkt.
  waarschuwing:
De randen van de metalen panelen zijn scherp en kunnen snijwonden veroorzaken. Zorg dat uw huid niet langs een metalen rand aan de binnenkant van de computer schuurt.
  let op:
Dit product bevat onderdelen die beschadigd kunnen raken door elektrostatische ontlading. Teneinde het risico op elektrostatische ontlading te beperken, kunt u het beste in een ruimte zonder vloerbedekking werken. Gebruik bovendien een antistatisch oppervlak (bijvoorbeeld een geleidende schuimmat) en draag een antistatische polsband die contact maakt met een geaard oppervlak.
Video-overzicht
Bekijk de volgende video voordat u de stappen in dit document uitvoert.
Het voorpaneel verwijderen
Om de stroomschakelaar, de optische stations, het voorste I/O-paneel, de vaste schijf of de geheugenkaartlezer te vervangen, moet de buitenste voorklep worden verwijderd.
  waarschuwing:
Zorg ervoor dat de pc van de voeding is losgekoppeld voordat u begint.
Stap 1. Koppel alle kabels los van de pc en verwijder beide zijpanelen.
Voor meer informatie over het verwijderen van het zijpaneel raadpleegt u het HP ondersteuningsdocument De pc-behuizing openen.
Stap 2. Binnen in de pc drukt u op de drie lipjes aan de linkerkant van de voorklep.
Stap 3. Draai de voorklep van de pc.
  let op:
Wees voorzichtig om de drie lipjes aan de rechterkant van de voorklep niet te buigen of te breken.
Het voorpaneel terugplaatsen
Stap 1. Breng de zes lipjes op de voorklep...
op één lijn met de zes sleuven aan de voorkant van de pc.
Stap 2. Klik het paneel op zijn plaats.