HP Pavilion dv9064ea Media Center notebook pc Productspecificaties

Hardware
Productnaam
dv9064ea
Productnummer
RP922EA#UUG
Microprocessor
2 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T7200 met Intel® Centrino® Duo Mobile-technologie
Microprocessor Cache
4-MB level 2 cache
Geheugen
2048 MB DDR2 667 MHz (2 x 1024 MB)
Max. geheugen
tot 2 GB
Videographics
NVIDIA® GeForce™ Go 7600
Videogeheugen
256 MB apart videogeheugen
Vaste schijf
240 GB 5400 rpm (2 x 120 GB)
Multimedia Drive
Lightscribe Super Multi dvd-writer (+/-r, +/-rw) met ondersteuning voor dubbellaags
Display
17-inch WXGA+ high-definition BrightView breedbeeldscherm (1440 x 900)
Fax/modem
High-speed 56-K modem
Netwerkkaart
10/100 LAN ethernet geïntegreerd
Draadloze verbinding
Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g geïntegreerd draadloos LAN
Bluetooth® draadloos netwerk
HP onderdelen
HP Pavilion webcam met geïntegreerde microfoon
Audio
Altec Lansing® luidsprekers
3D Sound Blaster Pro-compatibel 16-bits geluid geïntegreerd
Toetsenbord
Standaard toetsenbord (met apart numeriek toetsenblok)
Aanwijsapparaat
Touchpad met aan/uit-knop en aparte verticale en horizontale op/neer scrollzone, volume- en dempknop, 1 sneltoets
Pc kaartsleuven
  • Eén ExpressCard/54 sleuf (ondersteunt ook ExpressCard/34)
Externe poorten
  • 5-in-1 geïntegreerde digitale medialezer voor Secure Digital kaarten, MultiMedia kaarten, Memory Stick, Memory Stick Pro of xD Picture kaarten
  • 1 VGA-poort
  • 4 USB 2.0 poorten
  • 1 IEEE-1394
  • 1 RJ 11 modemconnector
  • 1 RJ 45 ethernetconnector
  • S-video tv-uitgang
  • Infraroodpoort voor afstandsbediening (afstandsbediening optioneel)
  • 2 hoofdtelefoonuitgangen, 1 met SPDIF digitale audio, 1 microfooningang
  • Kabel voor dockingconnector
Afmetingen
28,50 cm (l) x 39,60 cm (b) x 3,16 cm (min. h) / 4,18 cm (max. h)
Gewicht
3,56 kg
Stroomvoorziening
  • 90-Watt netadapter
  • 8-cels lithium-ion (Li-Ion) batterij
De inhoud van de doos
HP Mobile afstandsbediening
Software
Besturingssysteem:
Windows XP Media Center Edition 2005 met Update Rollup 2
Beveiliging en ondersteuning:
Herstelpartitie op vaste schijf (met mogelijkheid om systeem, toepassingen en drivers apart te herstellen)
Herstelpartitie optioneel opnieuw alloceren
Software voor het maken van herstel-cd/dvd
Symantec™ Norton Internet Security™ 2006 (60 dagen live update)
Notebook hulp en ondersteuning
Adobe® Reader 5.0
Multimedia:
Sonic™ Digital MediaPlus: Sonic™ RecordNow, Sonic™ MyDVD, Sonic™ Easy Archive, Sonic™ Express Labeler
Microsoft® Windows® Media Player
Microsoft® MovieMaker
HP Photosmart Premier
Dvd-speler (van Cyberlink)
QuickPlay Direct en QuickPlay voor Windows
Productiviteit en financiën:
Microsoft® Works 8.0
Microsoft® Outlook® Express
Internet-oplossingen:
Gemakkelijke internet-toegang via toonaangevende internet-aanbieders
Microsoft® Internet Explorer 6.0
Service en ondersteuning
Garantie en ondersteuning
1 jaar, ophalen en terugbezorgen, onderdelen en arbeid
Een uitbreiding van de garantie met 2 extra jaren is beschikbaar - HP Care Pack H7581E of UE129E (inclusief Accidental Damage Protection (voorziening voor schadegevallen))
Divers
*Compatibel met Microsoft® Windows® Vista:
Als u een nieuwe pc koopt die compatibel is met Microsoft Windows Vista™ kunt u upgraden naar de volgende versie van Microsoft® Windows® - en de toekomst van computers.