• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP notebook-pc's - Een HP systeemherstel uitvoeren (Windows XP, 2006 of later)

Dit document is van toepassing op HP notebookcomputers met Windows XP, 2006 of later.
PC System Recovery, systeemherstel voor de pc, is een eenvoudig te gebruiken pakket met drie hulpprogramma's waarmee individuele drivers, programma's of de harde schijf op de computer worden hersteld naar de originele fabrieksinstellingen. De hulpprogramma's van PC System Recovery zijn geïnstalleerd op een speciale partitie op de harde schijf en zijn altijd beschikbaar om een computer te herstellen naar een bekende goede, werkende conditie.
opmerking:
Vóór 2006 zijn verschillende hulpprogramma's en processen uitgegeven om HP en Compaq notebookcomputers te herstellen in de oorspronkelijke bedrijfsstaat. Voor notebooks waarop bij aanschaf XP of een ander besturingssysteem was geïnstalleerd, raadpleegt u Overzicht van het besturingssysteem herstellen of opnieuw installeren om te controleren of u de juiste herstelprocedure gebruikt.
  • PC Recovery Disc Creator
    Deze toepassing wordt gebruikt wanneer de computer voor de eerste keer wordt ingesteld en gebruikt. In de leveringsdoos vindt u een kaartje in de vorm van een cd-schijfje als herinnering om een set herstelschijven te maken. Er verschijnt eveneens regelmatig een melding op het beeldscherm totdat de herstelschijven zijn gemaakt of de herinneringsfunctie wordt uitgeschakeld.
  • Toepassings- en driverherstel
    U gebruikt deze toepassing voor de installatie van specifieke drivers of toepassingen die bij de computer zijn geleverd of als u het besturingssysteem Windows opnieuw wilt installeren zonder de programma's en gegevens te vernietigen. Als het besturingssysteem is beschadigd, zorgt u er met deze optie voor dat kritieke gegevens worden gekopieerd (of er een back-up van wordt gemaakt) naar een extern opslagapparaat. Zie een van de volgende gedeelten van dit document voor meer informatie.
  • PC Recovery
    U gebruikt deze toepassing om de harde schijf opnieuw te formatteren en de oorspronkelijke fabrieksinstellingen van de computer te herstellen. Met deze optie worden alle gegevens op de harde schijf overschreven en vernietigd. U kunt vervolgens de programma's en bijgewerkte software opnieuw installeren en gekopieerde gegevens (back-ups) opnieuw laden. Zie een van de volgende gedeelten van dit document voor meer informatie.