HP notebook pc's - Een extern beeldscherm configureren

Beschrijving
Uw notebook kan overschakelen van de LCD-beeldschermmodus naar S-Video- of externe beeldschermmodi.
Oplossing
U schakelt de externe VGA-poort in door de toets Fn ingedrukt te houden en tegelijkertijd op F4 te drukken. U kunt overschakelen tussen drie modi:
  • Alleen intern beeldscherm
  • Intern beeldscherm en extern beeldscherm
  • Alleen extern beeldscherm
U hebt tevens toegang tot andere opties voor het configureren van het externe beeldscherm of de SVIDEO-uitvoer door met de rechtermuisknop op het bureaublad van Windows te klikken en Eigenschappen te kiezen.
Het bovenstaande HP Solution ID-nummer kan worden vermeld in de sectie Een probleem oplossen van HP Help en Support Center voor notebook pc's. Install the latest version of HP's customized Help and Support Center now (Engelstalige site).