HP notebook-pc's - Procedure voor het verwijderen en terugplaatsen van de harde schijf

In dit document staan instructies voor het verwijderen en opnieuw plaatsen van de harde schijf voor de M2000 en ZE1000 series notebook-pc's.
Gebruik de video als hulpmiddel terwijl u de onderstaande geschreven instructies volgt.
Druk op de afspeelknop op de balk met de bedieningsknoppen onder de video om de video te bekijken.
Druk op de pauzeknop op de balk met de bedieningsknoppen onder de video om de video stop te zetten.
Druk op de terugspoelknop op de balk met de bedieningsknoppen onder de video om de video opnieuw te starten.
  opmerking:
U hebt de Flash Player van Macromedia nodig om deze video te bekijken. Ga naar de Macromedia-website (Engelstalig) om de Flash Player te downloaden en installeren.
Stap 1 - Verwijder de batterij
  1. Schuif de batterij-ontgrendeling in de ontgrendelingsstand.
  2. Schuif en houd de batterijvergrendeling in de ontgrendelde stand.
  3. Schuif de batterij uit het batterijcompartiment.
Stap 2 - Verwijder de vaste schijf
  1. Draai de twee kruiskopschroeven los waarmee het klepje van de vaste schijf op de onderzijde van de notebook vastzit.
  2. Til de binnenrand van het klepje van de vaste schijf omhoog met uw vinger of een platte schroevendraaier en verwijder deze.
  3. Maak de kruiskopschroef met veer los waarmee de vaste schijf vastzit.
  4. Houd de Mylar-tab vast en trek de vaste schijf naar de buitenrand van het voetstuk om de vaste schijf van de connector van het systeempaneel los te koppelen.
  5. Beweeg de vaste schijf uit het compartiment en verwijder deze.
  6. Plaats de vaste schijf in een antistatische zak.
Stap 3 - De vaste schijf terugplaatsen
  1. Verwijder de vaste schijf uit de antistatische zak.
  2. Plaats de harde schijf in het compartiment van de vaste schijf.
  3. Duw de vaste schijf naar de binnenzijde van het voetstuk totdat de connector vastzit.
  4. Draai de kruiskopschroef met veer aan waarmee de vaste schijf vastzit.
  5. Plaats het klepje van de vaste schijf in het compartiment.
  6. Draai de twee kruiskopschroeven aan.
Stap 4 - Plaats de batterij terug
  1. Schuif de batterij in het batterijcompartiment totdat deze goed vastzit en de vergrendeling vastklikt.