• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP notebook-pc's - Procedure voor het verwijderen en terugplaatsen van de accu

Dit document bevat instructies over het verwijderen en terugplaatsen van de accu voor de R3000, R3100, R3200, R3300, ZV5000 en ZV5200 serie notebookcomputers.
Gebruik de video als hulpmiddel terwijl u de onderstaande geschreven instructies volgt.
Om de video te bekijken drukt u op de Play-knop op de afspeelbalk onder de video.
Om de video stop te zetten drukt u op de Pauze-knop op de afspeelbalk onder de video.
Om de video opnieuw op te starten drukt u op de terugspoelknop op de afspeelbalk onder de video.
  opmerking:
U hebt de Flash Player van Macromedia nodig om deze video te bekijken. Ga naar de Macromedia website (Engelstalig) om de Flash Player te downloaden en installeren.
Stap 1: Verwijder de batterij
  1. Schuif en houd de batterijontgrendeling in de ontgrendelde stand.
  2. Beweeg de batterij met uw vinger omhoog en verwijder deze.
  3. Trek het batterijklepje los van de batterij.
Stap 2: Plaats de batterij terug
  1. Klik het batterijklepje op de nieuwe batterij.
  2. Plaats de batterij in de notebook.
  3. Druk de batterij in het voetstuk totdat de batterij vastklikt.