HP en Compaq pc's - De software die u installeert, voldoet niet aan de eisen van de Windows Logo-test

Dit document is van toepassing op HP en Compaq computers met Windows XP.
Uitleg bericht
Wanneer u software installeert, met name hardwarestruurprogramma's, verschijnt er de melding dat de software niet voldoet aan de eisen van de Windows Logo-test. Meestal heeft Windows de knop Toch doorgaan en de knop Installatie stopzetten. Dit bericht verschijnt omdat de installatiesoftware een bestand vervangt met een ander bestand dat niet voldoet aan de eisen van de Windows Logo-test.
Als dit bericht verschijnt, klikt u op Toch doorgaan als u zeker bent dat de softwareversie correct en van een betrouwbare fabrikant is. Als u niet weet waar de software vandaan komt, of als het om Betasoftware gaat (software die nog wordt getest), en u op Toch doorgaan klikt, dan is dat op eigen risico, want de software kan verdere problemen veroorzaken.
Als het bericht over de Windows Logo-test geen knoppen weergeeft of als de software nog steeds niet wordt geïnstalleerd nadat u op Toch doorgaan hebt geklikt, stel dan de instellingen voor Handtekeningverificatie tijdelijk in op Negeren.
Instellingen voor Handtekeningverificatie wijzigen
Als u wilt voorkomen dat berichten over de Windows Logo-test verschijnen of dat er geen software wordt geïnstalleerd die niet voldoet aan de eisen van de Windows Logo-test, wijzig dan als volgt instellingen voor Handtekeningverificatie:
  1. Klik op Start. Klik met de rechtermuisknop op Deze computer en kies Eigenschappen.
  2. Klik op het tabblad Hardware en vervolgens op de knop Handtekeningverificatie.
  3. Selecteer een van de drie opties:
    • Negeren: berichten over de Windows Logo-test worden niet geopend en de software wordt geïnstalleerd.
    • Waarschuwen: berichten over de Windows Logo-test worden niet geopend.
    • Blokkeren: de software die niet voldoet aan de eisen van de Windows Logo-test wordt niet geïnstalleerd.
  4. Selecteer Instelling toepassen als standaardinstelling voor het systeem.
  5. Klik op OK.