• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Photosmart en All-in-one printers - Printers die door de HP bt300 draadloze Bluetooth printadapter worden ondersteund

Inleiding
De HP bt300 draadloze Bluetooth printadapter maakt gebruik van draadloze Bluetooth technologie, waardoor u kunt printen zonder een kabel te gebruiken. Draadloze Bluetooth technologie is een draadloze technologie met een kort bereik waarmee apparaten zonder kabels op elkaar kunnen worden aangesloten. Met behulp van de HP bt300 kunt u op een aantal HP printers printen vanaf een cameratelefoon, een PDA, een digitale camera of een computer (vandaag de dag alleen een computer met het Windows besturingssysteem).
Printers met ondersteuning voor de HP bt300 draadloze Bluetooth printadapter
  • HP Officejet 7300 serie
  • HP Officejet 7400 serie
  • HP Photosmart 325 serie
  • HP Photosmart 330 serie
  • HP Photosmart 375 serie
  • HP Photosmart 380 serie
  • HP Photosmart 420 serie
  • HP Photosmart 425 serie
  • HP Photosmart 428 serie
  • HP Photosmart 475 serie
  • HP Photosmart 8150 serie
  • HP Photosmart 8450 serie
  • HP Photosmart 8750 serie
  • HP PSC 2600 serie
  • HP PSC 2700 serie